Polo Listopada - Wojtsen1

Tu znajdziesz wygrane samochody, głosowania, zgłoszenia

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

gratulacje :-)
Awatar użytkownika
Acadaptor
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Acadaptor »

Respekt... Przy kupnie Polo zasntanawialem sie miedzy 6n2 a wlasnie 9n, ale cos mi w niej nie pasowalo :vinsent: Twoja jest GENIALNA Jeszcze raz gratulacje
Moje 6n2]viewtopic.php?f=30&t=10905[/url]
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

tak dokładnie jak wyżej :D jak wkładasz grill "no name" to trzeba spawać maskę no i nowy lakier z dwóch stron . Troche kosztowna jest wymiana grila w tym modelu , ale się opłaca polecam wszystkim :)
Awatar użytkownika
CinkoPolo
Początkujący
Początkujący

Post autor: CinkoPolo »

Super Pola i to z Jelonki :) Może będzie okazja na żywo zobaczyć :)
Ut vincas,disce pati,ut vivas,disce mori...
Obrazek
Moja Polusia na PJ
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""CinkoPolo""]Może będzie okazja na żywo zobaczyć[/quote]
zaprosisz na spota to napewno się pojawię :) może na wiosnę , to już będzie na nowym felunku :)
Awatar użytkownika
Wilku89
Niesolidny klient sklepiku

Post autor: Wilku89 »

wojtsen1 prosze Cie przekonaj mnie do 17stek w polówce :D co prawda mam 9n3 2008r. ale sprawy zawieszeniowe raczej te same :D Prawie juz kupuje 16' ale przekonaj mnie do 17' momo ten s black :D

co do auta: ladnie, z gustem, bez wsi, czyli idealnie, dobra fela i gleba to podstawa, klamki, listwy, lusterka w kolor nadwozia, no jest zacnie, nie ma co ukrywac ;)
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

no nie wiem jaki styl chcesz wycisnąć z polówki ? ja bym Ci proponował może felgi firmy MAM ? są tańsze od momo ale bardzo pasują do aut grupy VAG . Ja generalnie jesem fanem BBS RS 16 :D ale niestety nie wejdą mi bez dmuchania nadwozia w bok :/ jeśli 16 to tylko z dużym rantem i fest glebą bo Ci inaczej ta felga zniknie na aucie ;) kupuj 17 na profilu max 40 :D jest ciężko z omijaniem dziur ale kwestia wprawy. A i dzięki za dobre słowo o polówce ;)
a momo szczerze są za bardzo sportowe jak do polo . Ja bym na Twoim miejsci poszukał Parabole z audi TT w polerce :D ale to tylko moje zdanie ;)
Awatar użytkownika
Wilku89

Gleba to bedzie, ale nie cale zawieszenie tylko sprezyny 3cm obnizenie ;) no ja sie fest napalilem na te momo, bo zawsze o takim wzorze felg snilem po nocach <3 :DD co do profilu 45 wezme, bez przesady z 40 :O ale odwieczny dylemat 16, czy 17, bo chce by fela dobrze wygladala,a nie sie gubila jak wspomniales :szefu: jak to wyglada na kanalach, wjezdzaniu na parking kraweznikiem? mocno wszystko czuc pod nogami przy 17stkach? przekonaj mnie do tego rozmiaru :mrgreen:
http://hobby-elektronika.eu/wskaznik.html
Autko bardziej na sportowo, czyli na dniach fele, okolice marca sprezyny, klamki listwy, lusterka w kolor nadwozia, znaczki vw czarny mat i dolocik z filtrem, czyli tez mysle ze z gustem i bez wsi :D
Ostatnio zmieniony 21 sty 2015, 14:55 przez Wilku89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

No to jak śniłeś to ok :D ale rozmiar bierz 17 nie pożałujesz !! różnica w jeździe jest mało odczuwalna a efekt jaki ! Przy sprężynach sportowych i tak będzie sztywno więc co tam :D ja jakbym mógł to bym swojego jeszcze obniżył :D
Awatar użytkownika
Wilku89

przyspieszenie? spalanie? bo oprocz plusow efektu wizualnego, wymien te minusy :acute:
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

nie wydaje mi sie żeby miało to jakieś znaczenie , bo ja zmieniałem z 14 na 17 więc różnica była . Ale pomiędzy 16 a 17 nie będzie dużej różnicy . ALe opona 45 będzie jak balon zobaczysz :D 205/40 to optymalne rozwiązanie według katalogów :D a obniżenie min 40 mm :D ja obniżałem o prawie 70 :D
Awatar użytkownika
Wilku89

Jesteś hardcorem wojtsen :good:

No to bum:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=847152178

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837575794

Bedzie na Ciebie, jak cos :censored: :mrgreen:
K
Kawusia
Newbie
Newbie

Post autor: Kawusia »

Gratuluję, piękne autko.. głosowałam na nie, więc tym bardziej jest mi miło :)
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

wojtsen1 uprzejmie proszę byś sporządził krótką notatkę o swoim polusiu, o tym jak zaczęło się Twoje zacięcie z wprowadzaniem zmian itp. Prześlij ją proszę na moje PW lub na e-maila wraz ze zdjęciami w większej rozdzielczości oraz Twoimi danymi kontaktowymi (imię, nazwisko, adres, tel.). Przekażę ją redaktorowi naczelnemu VW Trends - Twoje polo ma szansę pojawić się w którymś z kolejnych numerów magazynu... :)

Pozdrawiam
maziunia81
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Wilku89 Jesteś Hardcorem :D nie pożałujesz ;) będzie troche twardo ale się przyzwyczaisz a auto będzie tak miażdżyć jaja że kosmos :D wyślij mi na wiosnę fotke jak wygląda
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polo Miesiąca”