witam wszystkich
przestalo mo swiecic podswietlenie zegarow i wszystich przelacznikow sygnalizacja ze np. wlaczylem swiatla czy podgrzewanie tylniej szyby swieca
ale podsietlenie oznaczenia na przelacznikach do czego sa nie tak jak cale podswietlenie zegarow zegarka i nadmuchu.
stalo sie to po wyjeciu przelacznika swiatel mijania. cala reszta dziala tak jak sie zapalaja swiatla dodam ze przelecialem tez wszystkie bezpieczniki i sa oki. a tydzien temu wymienilem cale podswietlenie zegarow i zegarka na diody 12v
wiec co moglo sie stac??
pomocy prosze. :beg:
diody swiecily znakomicie padlo dopiero po jakims tygodniu jak odczepilem przelacznik od swiatel z tym sciemniaczem jak podlaczylem spowrotem tak juz nie swieci
ale stalo mi sie to po wyjeciu wlacznika ze sciemniaczem jak wpiolem ponownie tak juz nie swiecilo wlozylem inny tez nic diody sa oki no chyba ze by sie przepalily wszystkie i diody i zarowki w przelacznikach a wszystkie przelaczniki posprawdzalem i zarowki sa oki no mogl by sie jakis przewod upalic przez wyjecie przelacznika??
a rozkladales ten przelacznik?? bo ja tak mialem jak go rozlozylem i zle poskladalem heheh ta metalowa belka mi przeskoczyla i juz nie mialem nigdzie swiatla