polo clasic 98r 1.4

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
marek35
Newbie
Newbie

polo clasic 98r 1.4

Post autor: marek35 »

witam serdecznie i mam pytanie moze ktos mi pomoze w sprawie mojej polowki a mianowicie nie moge odpalic samochodu rano musze zakrecic z piec razy i dopiero zaskakuje :good: co to moze byc ? dzieki bardzo za pomoc jakakolwiek
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

Post autor: ql89 »

troche mało napisałeś,postaraj się coś więcej napisać o usterce aby ktoś z forum mógł Ci pomóc.Bo powodów może byc sporo. :niewiem: Rozrusznik kręci normalnie ?
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

Może być pompa paliwa,zapchany filtr paliwa albo uszkodzony czujnik temperatury i wtedy jest brak ssania.Proponuje odłączyć czujnik i zapalić czy będzie poprawa.
m
marek35
Newbie
Newbie

witam rozrusznik kreci normalnie ale nie chce zaskoczyc sproboje z tym czujnikiem temperatury odlaczyc moze to bedzie to i jeszcze jedno jak juz zapali to strasznie dlugo chodzi na ssaniu a czy mogl by mi ktos podpowiedziec gdzie jest ten czujnik temperatury ? dzieki bardzo pozdrawiam :)
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

[quote="marek35"]a czy mogl by mi ktos podpowiedziec gdzie jest ten czujnik temperatury ?[/quote]
A no tu ten czujnik sie znajduje.
Obrazek
[quote="marek35"]jeszcze jedno jak juz zapali to strasznie dlugo chodzi na ssaniu[/quote]
A jaka temperatura na wskażniku jak sie nagrzeje ?.
I poczytaj ten temat.viewtopic.php?f=20&t=9992
m
marek35
Newbie
Newbie

dzieki bardzo dziadek 13 jutro zobacze co sie bedzie dzialo ale cos wiecej mi sie dzieje poniewaz dzisiaj zaczal mi sie dlawic i gasnac jak dodaje gazu to sie dlawi i zaraz zgasnie moze to jest ten filter paliwa tak jak pisales wczesniej dzieki bardzo jeszcze raz pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”