masę możesz pociągnąć od mocowania pasów pod kanapą(ja tak mam i jest wszystko Ok) kabel zasilający możesz pociągnąć po stronie pasażera pod wykładziną, a sygnałowy po stronie kierowcy... co do kabla od suba do wzmaka to wątpię by był w zestawie kabli do wzmacniacza, sam musisz sobie ukulać
Ja masę mam podłączoną pod masę przy światłach, i tak jak kolega wyżej napisał: Kabel sygnałowy po jednej stronie, zasilający po drugiej (żeby zminimalizować zakłócenia) a i też wątpię żeby kabel sub<>wzmak był w zestawie
co do przeciągnięcia kabli to prawdopodobnie musiałbyś odkręcić listwy przy drzwiach aby mieć swobodny dostęp pod wykładzinę ... i po sprawie, a aby dostać się do komory silnika z przewodem zasilającym to szukaj przelotki gdzieś w okolicach dmuchawy
witam ja mam ten sam problem co kolega mam głośniki tylko w podszybiu, posiadam 5 drzwiową wersje z 1995 roku i chciałbym zamienić obicia drzwi na takie z kieszeniami pod głośniki, czy zaczepy beda pasowac oraz czy elektryczne szyby maja na to jakiś wpływ znaczy na miejsce na głośnik ;], postanowiłem całe car audio w mojej polówce wyposazyć w podzespoły firmy Peiying co sądzicie o tej firmie
[size=12px][/color]
...:::Gdyby Marka Samochodu Była Religią, Salon VW Byłby Kościołem:::...
Witam ponownie
Chciałem zapytać co do mojej polówki jeszcze dołożyć żeby grało zaje***:P koszta do 500zł. I żebym mógł to sam zrobić. Oczywiście nie mam miejsca na głośniki w drzwiach.
Mam jak wyżej sub+wzm(jeszcze nie zamontowany) i do tego na podszybiu pioneer TS-G1003i
i na półce 6X9 alpine http://www.allegro.pl/item749342409_alp ... ar24m.html
Czyli mam do tego zakupić jeszcze jeden wzmak(bo ten co mam to jest 2kanałowy). Właśnie się zastanawiam nad helix'ami, a może by je tylko podłaczyć pod radio, ale znowu pieniądze wydane w błoto bo niedawno kupiłem dotychczasowe głośniki.