wszystko zależy od aktualnej instalacji i tego co chcesz zrobić docelowo ;-)
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
087 umożliwi tylko tempomat i troche inną instalacje alarmu.vitec pisze: Pytanie czy mając wersję bez systemu start/stop czyli zintegrowany bordnetz wymieniając na wyższy czyli max 87 bo od wersji 88 już jest ta rekuperacja .Zgadza się czy były modele 88 bez systemu start/stop ?
włożysz każdy BCM PQ25, ale do 090 trzeba małych zmian w instalacji.Zibi CNC pisze: czyli polo 2009 grudzień bcm 85 końcówka salon polskabez halogenów bez start stop itp
nie włożę bcm 90 z 2015 roku np
Do 090 2015-2018 zaczynającego się na 7E0 potrzeba zmodyfikować instalacje na wzór tej np. z fabrycznego VW T6.Zibi CNC pisze: jakich tak mniej więcej [MAŁYCH ]
Mam jak przekręcę kluczyk w stacyjcevitec pisze: masz w swojej skodzie Koleś system start /stop ?
7H0 to jak dobrze pamiętam T5/Amarok. Jest ok też, ale trzeba byłoby poczytać coś więcej. 7H0 powinien być też ok, ale 090 to dalej BCM Max, więc wydaje mi się, że będzie się różnić.koleś pisze:Mam jak przekręcę kluczyk w stacyjcevitec pisze: masz w swojej skodzie Koleś system start /stop ?
Moja skoda jest z 2007r. To Fabia 1. Pytania zadaję tu bo grzebię w Polo kolegi.
CNK. Doradź mi proszę, który BCM mogę włożyć, żeby działał i były dzienne z BCM.
Mam jedno 090 B ale z przodu ma 7H0.