problem z radiem i licznikem

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
przemko72
Newbie
Newbie

problem z radiem i licznikem

Post autor: przemko72 »

Witam Polo 2000r 1.9sdi Problem polega na tym że po przekręceniu kluczyka i wyjęcju nie gaśnie radio jak wyłączę radio ręcznie to nie gaśnie podświetlenie radia, wygasa tylko główny panel wyświetlacz podświetlenie guzików cały czas świeci. Druga sprawa to czy na liczniku nie powinno gasnąć na wyświetlaczach godzina jak i ilość kilometrów, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.? Radio jak i czała reszta oryginalne nie było wymieniane. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

przemko72 pisze: Witam Polo 2000r 1.9sdi Problem polega na tym że po przekręceniu kluczyka i wyjęcju nie gaśnie radio jak wyłączę radio ręcznie to nie gaśnie podświetlenie radia, wygasa tylko główny panel wyświetlacz podświetlenie guzików cały czas świeci.
Coś grzebałeś w instalacji radiowej ?

przemko72 pisze:Druga sprawa to czy na liczniku nie powinno gasnąć na wyświetlaczach godzina jak i ilość kilometrów, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.? Radio jak i czała reszta oryginalne nie było wymieniane. Pozdrawiam.
Stan licznika jak i zegar są cały czas widoczne o ile nie odepniesz klemy z akumulatora.
p
przemko72
Newbie
Newbie

Post autor: przemko72 »

oto chodzi że nic nie grzebałem, zauważyłem to jak mi akumlator padł, w dzień to tego podświetlenia nie widać chyba że się przypatrzymy, czy to możliwe aby coś się działo ze stacyjką ?
Awatar użytkownika
bialy0666
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: bialy0666 »

podświetlenie działa bez kluczyka po włączeniu świateł pozycyjnych i tu bym zaczął szukać usterki
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”