GTI by el_nińo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: el nińo »

No tak :) przypomniało mi się w poniedziałek wieczorem że w Polsce majówka :)
el nińo
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Mały up :)
Obecnie jestem w PL a co za tym idzie staram się ogarnąć co się da do polo.
Umówiłem się na montaż foteli na sierpień w Auto Works z Wrocławia. Boczki będą robione pod fotele i postanowiliśmy że będę przerabiał ori,a te które mam z anglika z miejscami na głośniki z tyłu będę mógł komuś oddać ;)
Jak ogarnę się z kasą to przy okazji zrobię środek na czarno i jakieś car audio.
Dzisiaj wymieniłem szyby : tył,przód i tylne boczne :) Powodem był ich stan (porysowane i zaczęły się rozwarstwiać co wyglądało bardzo źle ). Przy okazji zdemontowali mi wycieraczkę i wrzucili wcześniej kupioną zaślepkę :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jedna fota z myjki :)

Obrazek
el nińo
Awatar użytkownika
tomcho666
Konkretnie zainteresowany

Post autor: tomcho666 »

Szyby na taśmę kleiłeś, nie tak się robi.. :crazy: :crazy: :crazy:
Mój szerszeń, powoli się robi. ;)

http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=77&t=60460

Ślesin 2016 - III miejsce - Turniej Tenisa Stołowego
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Pytałem gościa czy to normalne a on że teraz się na taśmy tylko klei to co miałem zrobić ? :grin:
el nińo
Awatar użytkownika
DJ Piotr
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: DJ Piotr »

Czarne felgi i emblematy w połączeniu ze srebrnym kolorem-strzał w dziesiątkę, wygląda to fenomenalnie! Te tarcze i czerwone zaciski również robią konkretną robotę. Szacun za ogrom prac włożonych w ten samochód! Ciekawe co jeszcze tam wymyślisz :)
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

Hebel kosi wszystko jak leci.Do Ozeta siadło mega dobrze :)
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

DJ Piotr fajnie że się podoba ale trzeba przyznać że ani kolor auta ani felg nie był w planie, to tylko ze względu na stan i wyposażenie (polo) oraz cenę oz'tów wygląda jak wygląda :) Za rok raczej będzie docelowy kolor polo i felg i wtedy będę mógł powiedzieć że jest po mojemu :) W sumie to nawet kolor zacisków jest czerwony bo są nówki i chyba głupie było by malowanie nowych ori na żółty bo taki chciałem ale kiedyś może to zmienię :)

kondiii dzięki :D
Przyznam że jaram się tym okrutnie :D jak auto jest czyste a opony się świecą to mogę patrzeć na to cały dzień a na ulicy każdy nie może uwierzyć co to za hamulce w "jakiejś" polówce są :lol:
Może uda mi się kiedyś zbliżyć z polo poziomem do Twojego :blush2: Jeszcze wiele przede mną ale może kiedyś się uda :) Pomogło by mi jakbym mógł chować je gdzieś a do pracy jeździć jakimś szrotem ale to może być zbyt ciężki temat .
el nińo
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Jak widzę tak niski profil opony to zaraz widzę akcję prostowania felg, heh.. ;) Ale poza tym kosior ogólnie. Super hebel, koło też mi się podoba, super podejście do tematu ! :oki:
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Filipovic w Holandii nie ma dziur na szczęście :) a po Polsce aż tyle nie będę jeździł więc mam nadzieje że jakoś uda się je utrzymać w stanie prostym :)
Polo na razie wygląda ok, tak naprawdę jest mega dużo pierdół do ogarnięcia a czasu mało niestety :(
el nińo
Awatar użytkownika
Matti 6n

Post autor: Matti 6n »

[quote=""el nińo""]Filipovic w Holandii nie ma dziur na szczęście :) a po Polsce aż tyle nie będę jeździł więc mam nadzieje że jakoś uda się je utrzymać w stanie prostym :)
Polo na razie wygląda ok, tak naprawdę jest mega dużo pierdół do ogarnięcia a czasu mało niestety :([/quote]

I tak fajnie go robisz, pomału i do przodu

A OZ to OZ nie jakieś hinole :butcher:
Awatar użytkownika
AndzejMasny
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: AndzejMasny »

No i kto powie, że Polo nie może być Racecar`em. Piękność sama w sobie. Pogratulować takiej masnej sztuki! :thumbsup:
A jak różnica w hamowaniu względem serii GTi?
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Matti 6n też tak mi się wydaje że szybko się nie pokrzywią :)

AndzejMasny dzieki :D różnica jest kolosalna ale też nie wiem jak hamowała seria w dobrym stanie bo jak kupiłem polo to tarcze i klocki były na wykończeniu ;)

Mały up.
Zamontowałem ori antene z golfa 6 i od razu lepiej się czuje :grin:
Wymieniłem też szkło lewego lusterka bo było pęknięte a miałem drugie kupione kiedyś na alledrogo.
Dzisiaj też w końcu nałożyłem wosk bo wstyd :P
Co do hamulców to dalej nie są skończone, Apsik obecnie od 2 tyg wysyła mi jarzma i jak zawsze nic nie mam, telefonu też znowu nie odbiera :banghead:
Kilka fotek ( na paru nawet widać felgi a nie czarną plamę :D ) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
el nińo
Awatar użytkownika
daro87
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz
Kontakt:

Post autor: daro87 »

tak jak srebrny lakier do mnie nie przemawia, tak Twoje polo temu zaprzecza bo jak ogaldam fotki to sama "micha" sie cieszy :oki:
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

Ta antena fajny patent.Dużo zachodu żeby ja ogarnąć ????
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

daro87 też tak mi się wydaje że jak na srebrny to nie jest źle ale i tak jak najszybciej się da zmienię go na coś fajnego :P

kondiii montaż anteny to chwila, jedyne co to musiałem zmienić końcówkę od anteny bo w tej z golfa była inna niż w polo i nie dało się. Nie posiadam lutownicy więc zrobiłem to taśmą izolacyjną i wszystko gra jak należy :)

Wrzucam zdjęcie wtyczki jaka była przy antenie z golfa :
Obrazek
el nińo
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”