Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Ale trafiony.
 Ale trafiony.

Dokładnieadek1983 pisze:
Też nad tym myślałem. Ale na wąskich zderzakach już jest mało polówek i zostanie tak jak jest.
 W swojej zostawiam wąskie tak jak są .Z wąskich też się da zrobić ładną polo . I są tańsze niż szerokie
 W swojej zostawiam wąskie tak jak są .Z wąskich też się da zrobić ładną polo . I są tańsze niż szerokie  Tutaj akurat wkurza tylko ta rdza ale patrząc po 6n jak i Genesisa to ogarniesz to powolutku .
 Tutaj akurat wkurza tylko ta rdza ale patrząc po 6n jak i Genesisa to ogarniesz to powolutku . 

bo zmienialem na szerokie,a i wywal te dwie czerwone nalepki ze zderzaka strasznie speca bryłe auta
 bo zmienialem na szerokie,a i wywal te dwie czerwone nalepki ze zderzaka strasznie speca bryłe auta 

[/quote]
[/quote]
 coś udało się w kwestii MFA ruszyć?
 coś udało się w kwestii MFA ruszyć?
 . Co do MFA, to jest jeszcze za zimno na rezanie, ale w planach mam założenie wiązki i podłączenie dodatkowych kontrolek do licznika. Potem manetka i podpinanie czujników.
. Co do MFA, to jest jeszcze za zimno na rezanie, ale w planach mam założenie wiązki i podłączenie dodatkowych kontrolek do licznika. Potem manetka i podpinanie czujników.