[6R]Montaż radia Composition Colour/Composition Media

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

K
KonradPSV
Newbie
Newbie

[6R]Montaż radia Composition Colour/Composition Media

Post autor: KonradPSV »

Witam, posiadam VW Polo 6R z roku 2011 w wersji Comfortline z podstawowym radiem, do którego chciałbym zamontować system Composition Colour lub Composition Media. Chciałbym tym samym zapytać na ile ma sens montowanie takiego systemu. Czy wszystko (AUX,SD/Bluetooth, dotyk) działa dobrze w takim przypadku, czy można na przykład domontować antenę GPS, który system jest lepszy, czy są jakieś przeciwwskazania co do wymiany, czy jest ona trudna. Z góry piszę, że nie miałem wpływu na wybór systemu i wersji, cudem udało mi się odciągnąć mamę od pomysłu zakupu nowej Toyoty Yaris (która później miała trafić do mnie). Auto dostałem po mamie i siostrze, jako osobie młodej zależy mi na możliwości odtwarzania piosenek z telefonu, nawet albumy kupuję w sklepach typu App Store i Google Play, przez co nie mam jak słuchać mojej muzyki w aucie bez bawienia się w zgrywanie na płyty, czego nie mam ochoty robić kupując oryginalną muzykę. Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)
s
siebiet
Newbie
Newbie

Post autor: siebiet »

Cześć, udało Ci się zamontować to radio?
Ja kupiłem właśnie composion media, jest inna wtyczka quadlock, inna ramka radia, inne kratki wlotów powietrza, potrzebny jest rozdzielacz do anteny.
Nie wiem czy mój can jest w stanie się dogadać z tym radiem.
K
KonradPSV
Newbie
Newbie

Post autor: KonradPSV »

Nie kupiłem g jeszcze, nie chciałem wydawać pieniędzy nie wiedząc jak wygląda sprawa z kablami i czy to w ogóle zadziała
s
siebiet
Newbie
Newbie

Post autor: siebiet »

niestety nie udało się can się nie dogaduje także odradzam zabawę
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”