Siedzenia z Golfa 4 do Polo 4 9N

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

H
HAwK
Raczkujący
Raczkujący

Siedzenia z Golfa 4 do Polo 4 9N

Post autor: HAwK »

Witam serdecznie, mam pytanie czy siedzenia przednie jak i tylne będą pasować z golfa 4 1999r do polo 9N 2002r, bo mam okazje kupić siedzenia do mojej polówki w skórze tylko nie jestem pewny czy podejdą. Czekam na wasze opinie, prosiłbym o wypowiedz, osób które już takie coś zrobiły bądź kogoś kto jest pewny że będzie wszystko pasować.
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Gaweł »

Na 99% nie będą pasować ale dla pewności możesz zmierzyć rozstaw szyn i porównać.
Obrazek
H
HAwK
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: HAwK »

czy ktoś jeszcze się wypowie kto miał styczność z taka sprawa ?
L
Larid
Newbie
Newbie

Post autor: Larid »

Witam podłącze sie do tematu czy komuś udała się ta operacja ? albo z jakiego innego auta podejdą przednie fotele
n
neos50
Początkujący
Początkujący

Post autor: neos50 »

Żeby fotele przednie od golfa 4 pasowały trzeba by przerobić szyny które są zupełnie inne, szkoda zachodu, lepiej poszukać foteli od 9N highline (są lepiej wyprofilowane niż standardowe i mają dłuższe siedziska) 9N3 GTI (ale to rarytas), Fabi 1 (w szczególności od wersji Sport i Rs) Ibizy 6L (w szczególności Sport, FR i Cupra) fotele też powinny podpasywać od Polo 6R, Fabi 2, Ibizy 6J (we wszystkich trzech też jest sporo fajnych modeli stołków)
Z
Znany
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Znany »

Trochę odświeżę, wyhaczyłem cały komplet foteli (fotele przód+kanapa tył) z Ibizy 6L w stosunkowo niskiej cenie, jednak mam małe pytanie: nie orientuje się ktoś czy tylna kanapa będzie pasowała właśnie do 9N?
Polo 6N2 1.4TDI ---> Seat Leon 1.8T ----> Polo 9N 1.4TDI :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”