Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Zmien tylko kierownice, reszta jak najbardziej na plus:) Podoba mi sie ten licznik z golfa, sam musze pomyśleć nad takim:)
 Zmien tylko kierownice, reszta jak najbardziej na plus:) Podoba mi sie ten licznik z golfa, sam musze pomyśleć nad takim:)

Od lata nic się nie działo z Polcią, bo hajsu nie było, ale teraz pizgamy nałogowo w robocie więc i hajs się znalazł.
 Od lata nic się nie działo z Polcią, bo hajsu nie było, ale teraz pizgamy nałogowo w robocie więc i hajs się znalazł.  Na początku tematu pisałem że felga to albo szeroka stal albo bcw steffan, a jednak opcja number tri! Padło na Mercedesowskie felgi (prawodpodbnie, z tego co wycztałem że są od E-klasy), zakup spontaniczny.. Zobaczyłem na fanpage "Kings of Polo" na fb, jedno polo które no było wręcz za*ebiste!
 Na początku tematu pisałem że felga to albo szeroka stal albo bcw steffan, a jednak opcja number tri! Padło na Mercedesowskie felgi (prawodpodbnie, z tego co wycztałem że są od E-klasy), zakup spontaniczny.. Zobaczyłem na fanpage "Kings of Polo" na fb, jedno polo które no było wręcz za*ebiste!  Kumpel mi pisze że on ma takie felgi na sell, wiedziałem że ma, ale nigdy nie przypuszczałem że będa u mnie na aucie
 Kumpel mi pisze że on ma takie felgi na sell, wiedziałem że ma, ale nigdy nie przypuszczałem że będa u mnie na aucie  Miało to być 15" 7J, kupiłem i tak leżały w garażu, natknęło mnie ii poszedłem jeszcze raz i takie o kurde.. 16' 7,5 J "jak to wejdzie?" "O ku*wa, ale wtopa.." ale zobaczyłem że takie felgi bez problemo wchodzą na autko
 Miało to być 15" 7J, kupiłem i tak leżały w garażu, natknęło mnie ii poszedłem jeszcze raz i takie o kurde.. 16' 7,5 J "jak to wejdzie?" "O ku*wa, ale wtopa.." ale zobaczyłem że takie felgi bez problemo wchodzą na autko  zostały zakupione adaptery 20mm 4x100 - 5x112, oraz opony, na razie na przód.. nówki Nankang NS-20 165/45/16
 zostały zakupione adaptery 20mm 4x100 - 5x112, oraz opony, na razie na przód.. nówki Nankang NS-20 165/45/16  Na tył będą albo te same, albo 195/40/16, zobaczymy jak dojdą adaptery czy na tył te same, czy 195
 Na tył będą albo te same, albo 195/40/16, zobaczymy jak dojdą adaptery czy na tył te same, czy 195  Na aucie felgi nie ma, a ja się #jaramwopór.. #nowe_toczy_fele
 Na aucie felgi nie ma, a ja się #jaramwopór.. #nowe_toczy_fele

Dzięki panowie!
 Dzięki panowie!  
  PIONA!
 PIONA! 

Gwint skręcony, tył wysoki siedzi, no ale na wiosny wpada nowy gwint, więc na razie nic nie kombinuje
 Gwint skręcony, tył wysoki siedzi, no ale na wiosny wpada nowy gwint, więc na razie nic nie kombinuje  No podoba mi się i to bardzo
 No podoba mi się i to bardzo  Z lewej strony z tyłu siedzi niżej, ponieważ jest amor w KICIE wylany. :/ Dlatego zimę przelatam a na wiosnę wpadnie nowy gwint
 Z lewej strony z tyłu siedzi niżej, ponieważ jest amor w KICIE wylany. :/ Dlatego zimę przelatam a na wiosnę wpadnie nowy gwint  

pokaż koniecznie więcej fotek, sam myślałem o tym kole może na przyszły sezon, teraz to już po ptakach
 pokaż koniecznie więcej fotek, sam myślałem o tym kole może na przyszły sezon, teraz to już po ptakach  od frontu fajnie siedzi, czekam na zdjęcia
 od frontu fajnie siedzi, czekam na zdjęcia

Kuba, nie musi się każdemu podobać
 Kuba, nie musi się każdemu podobać  robię to dla siebie
 robię to dla siebie 
 Była u mechnika, bo paliła jak smok, wymienił co trzeba i spalanie zeszło, ale jeszcze nie zbiera się tak jak powinien i brakuje mu mocy.. :/ Jutro idzie do gazownika, by móc jeździć za darmo
 Była u mechnika, bo paliła jak smok, wymienił co trzeba i spalanie zeszło, ale jeszcze nie zbiera się tak jak powinien i brakuje mu mocy.. :/ Jutro idzie do gazownika, by móc jeździć za darmo  Butla w koło zapasowe, wlew od gazu przy korku od wlewu paliwa.
 Butla w koło zapasowe, wlew od gazu przy korku od wlewu paliwa.  No kurde szkoda mi jej sprzedawać.. A kiedy chciałem wystawić ją na OLX, to przy wjeździe do kumpla do garażu, było za nisko i zderzak jebudu i tyle go widziałem.. Cały popękany i cóż.. Trzeba kupić nowy.. Mam możliwość kupienia, w kolorze auta LP3G, gładki za 350 zł i właśnie myślę nad nim.
 No kurde szkoda mi jej sprzedawać.. A kiedy chciałem wystawić ją na OLX, to przy wjeździe do kumpla do garażu, było za nisko i zderzak jebudu i tyle go widziałem.. Cały popękany i cóż.. Trzeba kupić nowy.. Mam możliwość kupienia, w kolorze auta LP3G, gładki za 350 zł i właśnie myślę nad nim.  tak z fantów to ostatnio zakupiłem klapę USA, teraz trzeba ją pomalować i kupić rejke USA.
 tak z fantów to ostatnio zakupiłem klapę USA, teraz trzeba ją pomalować i kupić rejke USA.  Na wiosnę chce dać go częściowo do malowania, ta klapa, zderzak tył, atrapa przód i żeby mi ten próg zrobił
 Na wiosnę chce dać go częściowo do malowania, ta klapa, zderzak tył, atrapa przód i żeby mi ten próg zrobił  aa na razie to kręci kilometry i (odpukać) ma się bardzo dobrze !
 aa na razie to kręci kilometry i (odpukać) ma się bardzo dobrze !  aaa jeszcze jak będzie się malowała to przed maturami chce kupić jakiś nowy gwincior, bo na tym masakra.. jedna strona z tyłu wylana i lata po całej drodze jak żyd po pustyni..  Yo !
 aaa jeszcze jak będzie się malowała to przed maturami chce kupić jakiś nowy gwincior, bo na tym masakra.. jedna strona z tyłu wylana i lata po całej drodze jak żyd po pustyni..  Yo !