I wygrzeb bloto z miejsca gdzie rura baku leci od wlewu w dol. Tam jest zabetonowane na rowno zazwyczaj i 90% polo ma gnilca przy wlewoe u Cieboe wyglada bardzo ladnie wiec lepiej poczyscic za wczasu
Dzięki panowie za wskazówki, na pewno sprawdzę czy pod plastikami jest sucho i twardo oraz wyczyszczę dokładnie nadkola wraz z rura od wlewu paliwa.
Tylko jak na razie jeszcze czekam na samochód i sam w sumie nie wiem czy będzie już do odebrania w tym tygodniu czy dopiero w następnym :c
Jeszcze chciałbym usłyszeć waszą opinie na temat plandek do przykrywania samochodów, gdyż Polo było całe 9 lat jak jest w rodzinie garażowane ale teraz gdy jest moje a rodzice kupili sobie Scenica to polo stoi pod chmurką (już około 7 msc) na tę zimę mam zamiar już nabyć garaż blaszany a do tego czasu jeszcze te ~5 msc by musiało postać na dworze. No i wystarczy że będę czyścił i dbał o nią czy może nabyć jakąś plandekę ?
Witam, dawno nic nie pisałem. Dziś Polo wróciło od mechanika już na nowym zawiasie, została od razu wymieniona sonda lambda, końcówka drążka i drążek poprzeczny kierowniczy ponieważ posypały się przy wymianie amortyzatorów.
Również została wymiona osłona półosi
Teraz parę zdjęć jak wygląda na 60/40 Ta-Technix'a.
Polo dużo lepiej się teraz prezentuje wiadomo, że zdjęcia tego nie oddadzą ale jest dużo niżej.
Tutaj jeszcze takie małe porównanie:
Teraz tylko w przyszłości jakieś ładne 14" felgi i będzie jeszcze lepiej
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 23:42 przez ChaosVego, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć i czołem. Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem zakupić farbe w sprayu i pomalowac znaczki VW. Jak to zrobił Marcin86c w swoim poprzednim samochodzie, dzieki za pomysl
Nie chcialem czarnego bo wydawal sie zbyt ciemny, kupilem kolor antracytowy. Jednak jest on chyba troche za jasny i i tak bedzie trzeba kupic ta puszke z czarnym kolorem haha.
A tak to wyglada:
A tak z bliska, troche brudny :C
Tylni znaczek jeszcze schnie
No i taka dodatkowa fotka lekko zmodyfikowana w photoshopie, troche chyba z kontrastem przesadzilem :C