Polo już tydzień na podnośniku, powolutku się zaczyna nakreślać ciężka praca.
Równolegle z nadkolami i spasami robią się hamulce i podstawowe mechaniczne pierdoły!
[quote=""krzyDOLAR""]wreszcie jakaś sensowna decyzja z listwami! :jester:[/quote]
hahahahaha
Listwy zostają
To jest daily i listwy ratują często lakier, poza tym drzwi nie są na to gotowe
Listwy z 6n2 odpadają bo są lakierowane i tez będą się obijać.
Inna sprawa jest taka, że każdy ma zdjęte a ja nie jestem każdy !
No to mały update. Ostatnie 2 tygodnie były fest ciężkie i pełne pracy. Polo zostało złożone po pomalowaniu drzwi i blotnikow. Lecz po złożeniu doszedłem do wniosku ze pomaluje jeszcze maske i błotnik od str pasażera i tak się tez stało. Pierwsze fotki to auto przed malowaniem maski i błotnika
Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale nie miałem jeszcze czasu na ogarniecie tematu.
w takiej formie pojezdzilem kilka dni i zabraliśmy się za robotę!
i już po robocie
No i wziąłem się za polerke i detailing, na razie dopiero początek ale na swoim się ucze
Te koło dużo zmieniło, auto nabrało mocnego charakteru. Jeśli chodzi o wygląd, dla mnie Jedyne czego mi teraz w tym aucie brakuje to porządna motorownia ładnie ogarnięta pod maską
Śledzę temat na bieżąco i stwierdzam kawał dobrej roboty :good:
Spas mi sie podoba, bo koło nie jest mega super szerokie i sterczące w uj za obrys
Tak trzymać :piwo:
Kwiecień był pracowitym miesiącem, praktycznie każda wolna chwila spędzona przy Polo. Na dobrą sprawę i tak nie wszystko zostało zrobione. Lakier został wypolerowany, holoramy i 90% rys zostało usunięte. Można powiedzieć lakier lala! Po Polerce porządnie nawoskowane Woskiem Beads od Shiny Garage. 3-ciego Maja Polo pojechało na zlot otwierający sezon do szczecinka. Gdzie jakims cudem otrzymało 1-sze miejsce w ogólnym TOP 5 strefy Show&shine. W poniedziałek wpadł nowy fant, kierownica 6n2 obszyta w bardzo fajny sposób. Na dniach czekam na nowe dywaniki no i zabieram się za komore, po zimie straszny syfilis tam panuje
Kupi nowe dywany, a te komisyjnie spalimy na Ślesinie Tak jak pisałem na FB mega fajnie, że w końcu jakieś trofeum wpadło. Miło być docenionym, gdy ostatnie tygodnie mieszkałeś w garażu i nie miałeś nawet czasu się ogolić :crazy: