[quote=""Kuba""] dokładka przykręcona drutem do kratki zderzaka nie wygląda dobrze.[/quote]
Tak wiem, wiem, ale niestety maly zwierzaczek sie odbil od zderzaka :aniolek: ktorejs pieknej nocy, i polamal mi dolna czesc i mocowanie dokladki, zakupilem juz szeroki tylko brakuje mi 2 krateczek (tych podluznych), a pozatym jest w innym kolorze, a nie wiem czy chce mi sie jezdzic z 2 roznymi kolorami

Bo auto dopiero do malowania za kilka miesiecy... narazie brak funduszu
[quote=""przemo92""]Kawał dobrej roboty :good: ładnie się prezentuje. Zakładałeś te dystanse z przodu? Nie przyciera nic?[/quote]
Dziekuje bardzo za mile slowa :blush2: Tak dystanse sa zalozone, poki co jest spokoj, ale to dlatego ze oponka 165/45

ale dystans jest tylko z przodu, bo z tylu wystawaloby mi za bardzo kolo

a policja w moich okolicach jakos dziwnie baaardzo lubi mnie zatrzymywac
[quote=""Robson_94""]Bardzo ładnie to wygląda, rotor jest w białym macie ? Czy kolor ma jakieś oznaczenie ?[/quote]
Dzieki wielkie.

Nieee ;P kolor to biel9000 taki kod dostalem w mieszalni, niby najbielszy jaki byl
[quote=""Robson_94""]Chętnie bym na żywo zobaczył jak to wszystko spasowało, więc do zobaczenia na Nysie.[/quote]
Chetnie sie pochwale

no, na Nysie, ale moje auto tylko na parkingu przed impreza

poki co wstyd wjezdzac autem w 5000...000 odcieniach zieleni, i poszpachlowana przez prawie 70-letniego (poprzedniego) wlasciciela tylna klapa