Uspokójcie mi się tutaj z tą glebą xd Mówiłem, że gleba wpadnie w przyszłym roku. Teraz skupiam się na małych detalach oraz próbuje wyczaić Colour Concept najlepiej czerwony. W czwartek właśnie przegrałem licytację na takie od golfa 3. Planowałem zrobić czarno czerwony środek, miły i elegancki kontrast do srebrnej karoserii. Nie wyszło, będę szukał dalej albo po prostu kupię niebieskie i z czasem się wymieni materiał. Przednie lampy już mam pomalowane na czarny mat, teraz tylko posklejać czarnym sylikonem klosz i będzie można montować. Ale to dopiero na wtorek, mam za mało czasu przez pracę. Jak już ogarnę lampy i wnętrze CC, zabieram się za generalną blacharkę by doprowadzić blachy do "ideału". Wtedy renowacja felg, opony i na koniec gleba. Wybaczcie, za to że najważniejsze według niektórych czyli obniżanie zostawiam na sam koniec. Ale doszedłem do stwierdzenia, że wolę najpierw dopracować detale i się nimi cieszyć, a na koniec jako wisienkę na tort wstawić glebę. W tygodniu wrzucę zdjęcia zrobionych lamp