[9n3] grill sportline

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

[9n3] grill sportline

Post autor: Iceman »

Hej, mam pytanie w kwestii chromowanego grilla sportline

Z uwagi na słabą dostępność używek na allegro i dośc zaporowa cenę w ASO rozważam zakup zamiennika takiego jak na tej aukcji http://allegro.pl/vw-polo-9n3-2005-atra ... 81216.html

Miał ktoś z nim styczność, jaka jakość wykonania ?
Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: jhosef »

Nie bierz zamienników. Szkoda waty na takie cuda. Oni nawet nie potrafią pod wymiar to zrobić. Grila nie kupowałem ale kupowałem kratki halogenów. Niby jakość na oko ok. Tylko kufa jest za krótka - luz blues majonez. Przeprosiłem się z używkami...
Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtek6992 »

[quote="jhosef"]Nie bierz zamienników. Szkoda waty na takie cuda. Oni nawet nie potrafią pod wymiar to zrobić. Grila nie kupowałem ale kupowałem kratki halogenów. Niby jakość na oko ok. Tylko kufa jest za krótka - luz blues majonez. Przeprosiłem się z używkami...[/quote]

tak jak psize jhosef, rozejrzyj się lepiej za używką.
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Dzięki za info, w takim razie nie zawracam sobie nawet głowy zamiennikiem...
h
heat
Newbie
Newbie

Post autor: heat »

Podepnę się pod temat. Co prawda moje pytanie nie dotyczy grillu sportline, ale może ktoś będzie znał odpowiedź.

Zauważyłem, że polo 9n3 GTI poza innym grillem ma równiez całe środkowe wnętrze przedniego zderzaka (to co otacza grill oraz rejestracje) czarne. Czy to jest jakaś nakładka czy po prostu GTI ma to pomalowane na czarno?
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Jest tak pomalowane. Jak nie chcesz malować zderzaka to możesz kupić nakładkę kamei, dostępną na ebay-u na przód zderzaka, dostępna jest srebrna i czarna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”