Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Również obecnie skorzystałem z oferty tego Pana. Zamówiłem na obie strony za 160zł z wysyłką.chopak pisze: Odzywam się po wielu wysłanych mailach i wykonanych telefonach oraz rozczarowaniach. Tak jak pisałem byłem na giełdzie w Gliwicach - lipa, kolega z wlkp. był na giełdzie w Poznaniu (bodaj największej w PL) i też lipa. Ale finał jest szczęśliwy. Znalazłem firmę, które wykonuje progi pod zamówienie. Umówiłem się na trasie z Panem, wykonał pomiary i próg jest wykonany, założony i dobrze się prezentuje. Miałem uszkodzoną i zardzewiałą część dolną progu bliżej przedniego koła, front i góra były zdrowe. Cena 80 zł + 20 zł przesyłka. Oczywiście jest to tzw. reperaturka, a nie cały próg, ale blacharz spokojnie zrobił - robocizna ok. 200 - 250 zł. Jeśli by ktoś chciał kontakt to podaję poniżej - gość ma w ofercie od niedawna za moją sprawą <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Proszę nie brać tego jako reklamę tylko chęć pomocy i ułatwienia innym sprawy po moich poszukiwaniach. Kto chce poszukać u konkurencji - niech szuka ale nie mają w ofercie i trzeba będzie podjechać na pomiary do danej firmy. Ja kontaktowałem się z tym Panem, gdyż jestem z Cz-wy i było po drodze. Znalazłem firmy z Gdańska, koło Krakowa, ale jechać mi się nie kalkulowało, a tu się dogadałem <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
AUTO-PROFIL Paweł Szymankiewicz
ul. Piekoszowska 328
25-645 Kielce
tel. kom. 605 821 820