[9n3] Włączona pompa paliwa po otwarciu drzwi

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[9n3] Włączona pompa paliwa po otwarciu drzwi

Post autor: qwertypol »

Witam, czy w Polo 9n3 1.4 16v 08r była funkcja włączania pompy paliwa po otwarciu drzwi? Jeśli tak, to która krańcówka za to odpowiada?
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Witam
Może będę trochę wkurzający, ale odpowiem tak: Jakbyś użył szukajki byś wiedział... W każdym polo 9N i 9N3 była i jest taka opcja. Skoro otwierają się drzwi kierowcy i włącza się pompa to niby która krańcówka ma za to odpowiadać? Chyba nie od klapy bagażnika..? Oczywiście, że od drzwi kierowcy - ta zabudowana w zamku, która się sypie na potęgę chyba we wszystkich VW - między innymi u mnie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

[quote="Witek6935"]Witam
Może będę trochę wkurzający, ale odpowiem tak: Jakbyś użył szukajki byś wiedział... W każdym polo 9N i 9N3 była i jest taka opcja. Skoro otwierają się drzwi kierowcy i włącza się pompa to niby która krańcówka ma za to odpowiadać? Chyba nie od klapy bagażnika..? Oczywiście, że od drzwi kierowcy - ta zabudowana w zamku, która się sypie na potęgę chyba we wszystkich VW - między innymi u mnie.

Pozdrawiam[/quote]

tylko, że u mnie się nie włącza. Nie chodziło mi o to czy z drzwi z klapy czy od maski, tylko czy ta sama co za oświetlenie wnętrza, bo w zamku są dwie lub 3 krańcówki i dlatego pytam.
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Raczej będzie to ta sama. U mnie nie działa i oświetlenie i pompa. Jak zaskoczy krańcowka to włącza się jedno i drugie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”