Witam,
mam problem z przyciskiem podnoszenia szyby od strony kierowcy. Do tej pory było wszystko ok:
1. Przycisk miał dwa tryby pracy, podnoszenie na żądaną wysokość oraz tryb automatycznego domknięcie/otwarcia szyby.
2. Dzisiaj szybę otworzyłem, ale już przycisk w górę zacząć wariować.
Początkowo myślałem, że padło coś całkowicie i co zrobić jak mam otwartą szybę, na dworze -4st. a ja w trasie.
No więc od zewnątrz kluczykiem domknąłem szybę.
Przystąpiłem do testów z przyciskiem. Moje obserwacje:
1. Przycisk wogóle nie reaguje przy podniesieniu do góry - oba tryby.
2. Sprawdziłem, że jak przytrzymam go w pozycji "do góry" przez 5s to domyka szyby.
No ale po tych testach przestał wogóle działać i teraz zamykanie szyby tylko od zewnątrz kluczykiem.
Witam
Boczka nie trzeba zdejmować. Panel z przyciskami się podważa i wyskakuje - bez odkręcania żadnych śrub. Zaczyna się od "tyłu" panelu - od strony tapicerki drzwiowej.
[quote="Witek6935"]Witam
Boczka nie trzeba zdejmować. Panel z przyciskami się podważa i wyskakuje - bez odkręcania żadnych śrub. Zaczyna się od "tyłu" panelu - od strony tapicerki drzwiowej.
Pozdrawiam[/quote]
Witek, jak się zabrać za ten demontaż? mam zdjąć cały plastik w ktrym osadzone są przyciski? Z tego co się przyglądałem, to przyciski same w sobie nie maja możliwości "wyjścia"