[6n2] KLIMATYZACJA a dokladniej wentylator POMOCY

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

r
reanimator4
Newbie
Newbie

[6n2] KLIMATYZACJA a dokladniej wentylator POMOCY

Post autor: reanimator4 »

:grin: witam wszystkich mam problem z polo 1.4tdi 2000rok.klima odgrzybiona napełniona działała bez zarzutu,od pewnego momentu nie załacza sie wqentylator a co za ty idzie klima nie chłodzi,wentylator na krotko do aku dziala ,przez wtyczke o czujnika wody tez na krotko dziala,wymienilem czujnik wlaczenia wentylatora,i nic,,,,mysle ze to przekaznik bo bezpiczniki sprawdzilem wszystkie :grin: lecz nie wiem gdzie przekazniki sie znajduja od wentylatora badz klimy POMOCYYYYY w niedz.wyjedzam na wakacje nie chce sie pocic z gory dziekuje za pomoc,no chyba ze ktos ma inny pomysl na usterke?
Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

Post autor: Cooyon »

Bezpieczniki od klimy są chyba na aku.
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
Awatar użytkownika
lebioda10
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: lebioda10 »

chyba też mam ten problem mógłby ktoś bardziej sprecyzować gdzie to jest
Awatar użytkownika
_Maniek_
Początkujący
Początkujący

Post autor: _Maniek_ »

Ja w 6N mam w komorze silnika przy ścianie grodziowej z prawej strony patrząc od przodu samochodu w czarnej puszce, Też tak miałem i właśnie bezpiecznik się spalił, są 2 chyba po 7,5A jak dobrze pamiętam, tylko że to wszystko w 6N a nie w 6N2,
Teraz 2,0 TDCI bliżej ziemi i tylko 136kM i 340Nm
Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

Post autor: Cooyon »

Puszka na akumulatorze.
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
r
reanimator4
Newbie
Newbie

Post autor: reanimator4 »

witam wszystkich,tak bezpieczniki na aku.mimo ze sa w plastiku ,i o dziwo byly dobre aleeeeeee zasniedziałe,pffff przeczyscilem srubokretem i gitara,ale co sie czlowiek naszukal i namyślał,dziekuje osobom na forum pozdrawiam :bye:
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”