[6n2] Poszukuję wkładu lusterka - lusterko z Anglika

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

a
aplam13
Newbie
Newbie

[6n2] Poszukuję wkładu lusterka - lusterko z Anglika

Post autor: aplam13 »

Witam wszystkich w Nowym Roku i życzę udanego 2014!

Mam pewien problem, gdyż założyłem sobie lusterko z anglika, przerobiłem tak aby było w nim widać wszystko, ale niestety nie działa w nim zadowalająco podgrzewanie (wcale nie działa - mata pewnie zjarana) i teraz mam pytanie do Was.
Potrzebuję wkład lusterka PRAWEGO Z ANGLIKA (150x105) PODGRZEWANE. Jeżeli ktoś nie potrzebuje a wie że na 100% działa mu podgrzewanie to mogę spokojnie dać swój wkład na wymianę nawet z dopłatą (nie pęknięte ani nie urwane mocowanie, tylko to podgrzewanie..)
Czy może ktoś wie gdzie w okolicach Krakowa można pytać o części z anglików albo skąd w normalnej cenie dorwać wkład (ASO - przeraża cena)?
Jeszcze chodzi mi po głowie czy np z innego modelu VW nie podeszłoby. Jakby ktoś może coś wiedział bardzo proszę o informację :piwo:

Pozdrawiam, Bartek.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2014, 23:29 przez aplam13, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tomsson
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: tomsson »

Dorwać sam wkład może być Ci ciężko. Możesz wymienić samą matę.

viewtopic.php?f=181&t=54784&p=578606#p578606
Pozdrawiam
t
tajpej

Post autor: tajpej »

ja mam chyba jedno prawe duże z anglika z podgrzewaniem
jak cię interesuje to dzwoń 880 420 161
a
aplam13
Newbie
Newbie

Z matą nie chce się bawić z tego względu że przy odklejaniu istnieje opcja uszkodzenia warstwy srebra na szkle, na razie to ostateczność:)

Zobaczymy jutro czy coś się uda bo kolega z postu wyżej może coś załatwi.

Jakby coś to nadal chętnie przyjmę namiary gdzie można popytać:)
a
aplam13
Newbie
Newbie

Witam wszystkich, jednak zaryzykowałem i zakupiłem sobie maty grzewcze do lusterka, zaryzykowałem i powiem że to najlepsza opcja, mata - koszt 6zł/sztuka (na duże lusterko mata o symboli GB-10S, jeżeli ktoś potrzebuje na małe to ma symbol GB-08S) czas wymiany (na starannie i dokładnie) maks godzina na lusterko, grzeją super.
Jakby ktoś miał jakieś pytania to śmiało, odpowiem z przyjemnością.
Pozdrawiam, i dzięki za pomoc:)

P.S. jak chcecie sprawdzić stan "życia" maty miernikiem to powinna pokazywać jak najmniejszą rezystancję(R) nowe kupione przeze mnie mają ok 12, jeżeli pokazuje ok 200 i więcej to znaczy że praktycznie nie grzeje albo grzeje tak słabo że szkoda energie marnować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”