Ostatnio zauważyłem że w moim bagażniku w okolicach koła zapasowego jest wilgoć dodam że buda zdrowa nie ma żadnych dziur itp. nie woziłem także żadnych płynów w bagażniku uszczelka klapy cała
I drugie pytanie.
Jak porządnie nie pierd**ne klapą to jak by się nie domykała na dziurach słychać jej stuki jak to wyregulować?
Polferini Das Auto
Jest!
Grawerki i wszystko związane z drukiem ( koszulki itp. ) okolice Kartuz, Kościerzyny, Gdyni, Dowolna ilość pisać P.W.
Jeśli masz szyber to może od szybra coś ucieka? A jeśli nie masz, to stawiałbym na górny fragment uszczelki klapy tylnej. Jest strasznie wredna. Gdy myjesz auto to z niej nic nie kapie ale jak deszcz dłużej popada to wtedy zaczyna się z niej sączyć lekko. Ew. sprawdź okolice lamp, tam też są uszczelki które lubią zrobić psikusa :> Wejdź do bagażnika najlepiej i niech ktoś leje wodę ze szlauchu na lampy i w szczelinę między dachem a lotką na tylnej klapie. I paczaj czy gdzieś nie zasysa
[quote=""bartek19941124""]Ostatnio zauważyłem że w moim bagażniku w okolicach koła zapasowego jest wilgoć dodam że buda zdrowa nie ma żadnych dziur itp. nie woziłem także żadnych płynów w bagażniku uszczelka klapy cała[/quote]
tam zawsze jest wilgoć, o to właśnie jest odpływ tam
może być, że uszczelka gdzieś cieknie, ale raczej jest to wina pogody, czyli wilgotno i zimno
[quote=""bartek19941124""]Jak porządnie nie pierd**ne klapą to jak by się nie domykała na dziurach słychać jej stuki jak to wyregulować?[/quote]
masz takie gumowe odboje w rogach spróbuj nimi pokręcić
żeby nie stukała wykręć trochę (1/4-1/2 obrotu), a to że sie ciężko domyka to raczej wina zamka, zaczął bym od przesmarowania