Myślę że jak wrócę z urlopu będzie sesja Kumpel ma konkretnego fotografa to coś pocykamy i wtedy na pewno wrzucę konkretne fotki.
W czasie kiedy była Dzierżązna Polo stało bez maski Jest druga,która została wstępnie wypolerowana i wymaga jeszcze trochę dopieszczenia. Jacoo uwierz mi że do Ciebie mi wiele brakuje :crazy: moje auto to typowy daily car + brak garażu :-(
pawellini i piknie to w takim razie czekam na sesyje :piwo:
Skromność przez Ciebie przemawia
Moje też jest dailowe bo drugiego nie mam, tyle że mam garażyk
Dojechał w dniu dzisiejszym kolejny element układanki
Mianowicie listwy z Polo 6n2. Plany są wrzucenia ich w kolor,klamki zostają na 100% czarne. Zobaczymy czy będą mi pasować,jeżeli nie,wracają ori.
[quote=""pawellini""]klamki zostają na 100% czarne[/quote]i bardzo dobrze, bo zostanie jakiś czarny akcent. w przypadku LP3G, klamki w kolorze jakoś do mnie nie przemawiają
Witam ponownie
Zgodnie z obietnicą,wróciłem z urlopu i znalazłem chwilę aby pocykać trochę fotek i Wam pokazać jak Polo prezentowało się przez cały sezon 2013r.
Z rzeczy które czekają to jak wiadomo listwy o których mowa wyżej jak również kompletny rozrząd z pompą wody.
To co zakupiłem to:
- pasek rozrządu Continental Contitech
- pasek alternatora DAYCO
- pompa wody SKF
- rolka INA
Ostatnio zmienione zostało również podświetlenie zegarów na białe zimne:
A teraz upragniona sesja na którą czekam od początku tego sezonu :crazy: Za dnia:
[quote=""pawellini""]Ostatnio zmienione zostało również podświetlenie zegarów na białe zimne:[/quote]
A dlaczego podświetlenie zegarka i przebiegu są zielone??? ni uja się to kupy nie trzyma. chyba że tak chciałeś, to wtedy kwestia gustu :piwo: