Polo 6N by b_kamill - classic oem on rs.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
b_kamill
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: b_kamill »

Chwilę nic nie pisałem, potem coś forum nie działało chwile...a w Polo nastąpiły małe zmiany ;)
A dokładniej Postert'y poszły w świat na inne Polo a do mnie trafiły Dare RS ;) mimo że nie jest to ori to prezentuje się ogólnie wg mnie bardzo przyjemnie, zrobił się taki klasyczny oem.
Parametry kół:
DARE RS 15x7J ET 20 z dystansem z tyłu, opona nankang as1 165/45

I foto całości jak to siadło ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Do szczęścia brakuje mi tylko projektorów - szkoda tylko że ceny osiągają dość nie małe.. Ale bez nich też mi się auto podoba, chyba nawet bardziej niż na poprzednim kole :oki: a jak Wy to widzicie to chętnie też poczytam :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Nieźle wygląda, chodź szkoda że z tyłu nie jest więcej niż 7j
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Marcin86c""]Nieźle wygląda, chodź szkoda że z tyłu nie jest więcej niż 7j[/quote]
Uwierz mi, że na co dzień nie rzuca się to w oczy, bo koło jest ładnie zgrane z linią nadkola i gleba jest spora :)
Kamil, jest klasa, jak zawsze :piwo: Ale kurna uspokój się z tymi kołami wreszcie, to już trzeci komplet w tym roku :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

oem czy dare, hmm.. ważne że syci oko :oki:
Awatar użytkownika
b_kamill
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""JuStIcE""][quote=""Marcin86c""]Nieźle wygląda, chodź szkoda że z tyłu nie jest więcej niż 7j[/quote]
Uwierz mi, że na co dzień nie rzuca się to w oczy, bo koło jest ładnie zgrane z linią nadkola i gleba jest spora :)
Kamil, jest klasa, jak zawsze :piwo: Ale kurna uspokój się z tymi kołami wreszcie, to już trzeci komplet w tym roku :P[/quote]

No 7J tylko, fakt taka 8J fajnie wygląda z tyłu, bo dupka robi się szeroka..ale są takie a nie inne, i wygląda też w miarę fajnie :D
Heh ale widzisz Bartku, przynajmniej coś się dzieje - a jak trafia się dobra okazja, to trzeba brać i działać :grin: ale chyba te już zostaną do końca sezonu :)

[quote=""krzyDOLAR""]oem czy dare, hmm.. ważne że syci oko [/quote]
i miło to czytać :piwo: że nie tylko mi się podoba :D jeszcze musze jakąś sesyje ogarnąć lepszą tylko czasu mi brakuje..
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Teraz jest moda na dare dajcie spokój.. ;d

Na rs'ie robi przeciąg niesamowity ..;)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

Dużo lepiej auto sie prezentuje na tym kole!
LAmpy zostaw w spokoju bo jest super naprawde, jedyne co bym zmienił to ori znaczek chrom.. Spróbuj, uwierz że będzie 100x lepiej!
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Cieszy oko,pstryknij jeszcze jakieś zdjęcie tyłu zobzczymy te 7ki .
Obrazek
Awatar użytkownika
b_kamill
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""qK.""] jedyne co bym zmienił to ori znaczek chrom.. Spróbuj, uwierz że będzie 100x lepiej![/quote]

a ja mam właśnie dlatego czarny że większość ma chrom ;) miałem chrom jak go kupiłem i mi nie pasowało :)

[quote=""Kuba""]pstryknij jeszcze jakieś zdjęcie tyłu zobzczymy te 7ki .[/quote]
może w tym tygodniu/weekendzie ogarnę jakieś zdjęcia, bo ostatnio czasu mi brak żeby coś w zdjęcia polo się pobawić.

Z nowości to tylko tyle że dystans z tyłu został przytoczony z 10mm na 5mm - z racji że na 'hopach' ocierało nadkole po oponie..już przy dwóch osobach w samochodzie.
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""b_kamill""]Z nowości to tylko tyle że dystans z tyłu został przytoczony z 10mm na 5mm - z racji że na 'hopach' ocierało nadkole po oponie..już przy dwóch osobach w samochodzie.[/quote]
To sie nie toczy dystansów tylko odboje twarde wsadza ;)
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
b_kamill
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""qK.""]To sie nie toczy dystansów tylko odboje twarde wsadza [/quote]

są wsadzone, ale też nie siedzi na odbojach bo wtedy nie jazda jest...na betonie, wiec zawieszenie coś tam trochę pracuje. A dwa - 5 mm do niego to tak idealnie, bo też sensu nie ma co by wąskie koło wypychać na zewnątrz bo bezsensu to wygląda od tyłu. Także spokojnie, wiem co robię :oki:
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""b_kamill""][quote=""qK.""]To sie nie toczy dystansów tylko odboje twarde wsadza [/quote]

są wsadzone, ale też nie siedzi na odbojach bo wtedy nie jazda jest...na betonie, wiec zawieszenie coś tam trochę pracuje. A dwa - 5 mm do niego to tak idealnie, bo też sensu nie ma co by wąskie koło wypychać na zewnątrz bo bezsensu to wygląda od tyłu. Także spokojnie, wiem co robię :oki:[/quote]

Ale nie musi siedzieć na odbojach, ważne żeby blokowały w odpowiednim momencie :) A spasu idealnego i tak nie masz, więc i tak zawias by pracował :)
Ja bym walczył ;d
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
b_kamill
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""qK.""]Ale nie musi siedzieć na odbojach, ważne żeby blokowały w odpowiednim momencie :) A spasu idealnego i tak nie masz, więc i tak zawias by pracował :)
Ja bym walczył ;d[/quote]

Pamiętajcie o fakcie takim że ja tym samochodem jeżdżę na co dzień, typowy daily car. Nie będzie tu idealnego spasu, bo do tego musiałby samochód zejść niżej a już mam ledwo 4cm do mocowania tłumnika - bo tu u mnie jest najniższy punkt. W benzynie ostatnio za to widziałem że tłumnik jest inaczej poprowadzony - i tu mnie zastanawia fakt czy u siebie mógłby z tym coś pokombinować żeby to przerobić..i byłby wtedy wyżej.
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""b_kamill""][quote=""qK.""]Ale nie musi siedzieć na odbojach, ważne żeby blokowały w odpowiednim momencie :) A spasu idealnego i tak nie masz, więc i tak zawias by pracował :)
Ja bym walczył ;d[/quote]

Pamiętajcie o fakcie takim że ja tym samochodem jeżdżę na co dzień, typowy daily car. Nie będzie tu idealnego spasu, bo do tego musiałby samochód zejść niżej a już mam ledwo 4cm do mocowania tłumnika - bo tu u mnie jest najniższy punkt. W benzynie ostatnio za to widziałem że tłumnik jest inaczej poprowadzony - i tu mnie zastanawia fakt czy u siebie mógłby z tym coś pokombinować żeby to przerobić..i byłby wtedy wyżej.[/quote]

Ale ja to biorę pod uwagę bo sam mam auto na codzień ;)
A jeśli chodzi o silniki to rzeczywiście mając diesla na pewno masz niżej to wszystko niz ja w benzynie. To samo ma Osa.
Rozmawiałem juz z nim o tym...
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

b_kamill zaraz Cie bedą ryć że dramatyzujesz i rzucać hasłami "albo grubo albo wcale" :crazy:
Każde koło co miałeś mi sie podobało ;)
Frontu na Twoim miejscu bym nie ruszał, bo fajnie wygląda tak jak jest z pomarańczowym kierunkiem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”