6N2 GT Nurburgring Black Edition

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
polopatryk1234
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: polopatryk1234 »

[quote="Bejcuś"][quote="gulczas783"]Troche zmian nastąpiło w ciagu jednego roku i to na bardzo pozytywne ;) oby tak dalej ;)[/quote]

Owszem trochę tego było i jeszcze kolejne zmiany / mody przede mną, na pierwszy ogień pójdzie wymiana intercoolera na większy i centralny bo stary już odmówił posłuszeństwa, wczoraj jak byłem na hamowni to temperatura w intercoolerze była blisko 70 stopni a to bardzo sporo i też konie i niutki uciekają bo wykazało tylko a zarazem równe 100.0km i jakieś 220Nm także do tego co było pierwotnie to jest spadek :glare: Za razem chciałbym wymienić cały wydech żeby oddech całych trzech garów był lepszy :grin: To w sierpniu nastąpi... Teraz trochę grzebię przy dalszym modyfikowaniu wnętrza min. budziki z GTi wrócą bo były ale w opcji black oczywiście ! Urlop mam od 22 lipca i zabieram się za to moje maleństwo konkretnie.
Mile widziane opinie co do tego projektu co by porobić bo więcej wiecie ode mnie a nowinki się przydadzą :grin:[/quote]

Przyjacielu urlop widzę że masz tak jak ja ;) trzeba to w końcu wykorzystać a jak Cię znajdę w tych twoich rejonach? :crazy: będę szukał Black 6n2 :crazy:
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
viewtopic.php?f=30&t=38452
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

[quote="polopatryk1234"][quote="Bejcuś"][quote="gulczas783"]Troche zmian nastąpiło w ciagu jednego roku i to na bardzo pozytywne ;) oby tak dalej ;)[/quote]

Owszem trochę tego było i jeszcze kolejne zmiany / mody przede mną, na pierwszy ogień pójdzie wymiana intercoolera na większy i centralny bo stary już odmówił posłuszeństwa, wczoraj jak byłem na hamowni to temperatura w intercoolerze była blisko 70 stopni a to bardzo sporo i też konie i niutki uciekają bo wykazało tylko a zarazem równe 100.0km i jakieś 220Nm także do tego co było pierwotnie to jest spadek :glare: Za razem chciałbym wymienić cały wydech żeby oddech całych trzech garów był lepszy :grin: To w sierpniu nastąpi... Teraz trochę grzebię przy dalszym modyfikowaniu wnętrza min. budziki z GTi wrócą bo były ale w opcji black oczywiście ! Urlop mam od 22 lipca i zabieram się za to moje maleństwo konkretnie.
Mile widziane opinie co do tego projektu co by porobić bo więcej wiecie ode mnie a nowinki się przydadzą :grin:[/quote]

Przyjacielu urlop widzę że masz tak jak ja ;) trzeba to w końcu wykorzystać a jak Cię znajdę w tych twoich rejonach? :crazy: będę szukał Black 6n2 :crazy:[/quote]

Po prostu call me zioom !!! 502618850 :crazy:

Jak będziesz na pomorzu dzwoń i się ustawimy :)
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Halo Halo, ja też przyjadę na spotolota :D ibizą, ale to się potem wklei moje polo do zdjęć :jester: :jester:
W sumie moglibyście leniuchy z tego urlopu wpaść do Pruszcza na manie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote="Adrian_Malbork"]Halo Halo, ja też przyjadę na spotolota :D ibizą, ale to się potem wklei moje polo do zdjęć :jester: :jester:
W sumie moglibyście leniuchy z tego urlopu wpaść do Pruszcza na manie.[/quote]

Tylko będzie selekcja u mnie także w tych butach nie wejdziesz ziooom :crazy:
Spoko coś ogarniemy a VW Mania hmm... i może też ... :grin: się zobaczy!
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Też wpadnę, chętnie bym coś tam podpatrzył od ciebie bejcuś. ;)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote="Filipovic"]Też wpadnę, chętnie bym coś tam podpatrzył od ciebie bejcuś. ;)[/quote]

Tylko kwestia kiedy i jestem otwarty na propozycje godzinne, może wtorek, środa ?
F
Filipovic
Swój
Swój

Obojętnie.. ;) Ważne by blisko bo staram się oszczędzać na paliwie co by na graty mieć do polówy haha.. ;)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Pierwszy dzień urlopu rozpoczęty i bez opier....ania się :grin: standardowo koszenie trawy i takie tam przyziemne pierdoły a nieco później :yahoo: gwint FK założyłem i w miarę skalibrowałem oraz powrót do OZ Racing Black Edition...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
F
Filipovic
Swój
Swój

Na 772 myślę zajebiście by wyglądało Polo. Ten czarny lakier oz zlewa się z autem i praktycznie nie widać szpuli ..
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote="Filipovic"]Na 772 myślę *********** by wyglądało Polo. Ten czarny lakier oz zlewa się z autem i praktycznie nie widać szpuli ..[/quote]

Dla większości pewnie tak jak piszesz, jednak mi czarna 16 OZ w 6N2 mi się najbardziej podoba... :)
Awatar użytkownika
majkel0908
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: majkel0908 »

Podoba mi się ten czarnuch :piwo:
Dobrze mu z tymi czarnymi OZ, ale BBS też robią robotę :) Ogólnie to oba koła są zajefajne :D

Gleba większa i lepiej jakby się prezentuje autko :D
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Trochę pogrzebałem dziś znów przy polo i ogarnąłem budziki w wersji Black Edition

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
gulczas783
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gulczas783 »

Te zegary mi się bardzo podobają :good: też chciałem je tak zrobić ale jak na razie nie mam czasu ;)
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

Panie ostatnia fota ora mi beret :bow: :bow:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Jest kox :oki: :oki: