[6n2] rivierablau by Filipovic // Artec L 13 str.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Mi osobiście się podobają, na dobrej oponce myślę by porobiło + spas odpowiedni.. ;) U osy w 6n gniotło dobrze, więc co mi gadacie, że tym bardziej do 6n2 nie pasuje. ;)

---

Halogeny na miejscu, na szybko oklejone żółtą folią..

Obrazek

Decyzja zapadła, na nowy rok zderzak tył i przód idą na gładko .. ;) Choć z listwami też fajnie się na Polówkę patrzy..

Obrazek
F
Filipovic
Swój
Swój

15 lipiec

Znalazło się stołki do Polówki, Recaro z mk3 gti na grzanych dupach...

Obrazek
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

myślalem ze skóry aplikujesz:P
F
Filipovic
Swój
Swój

Skóra odpada, fotele + kanapę będę musiał obszyć jednakowym materiałem, ale też z drugiej strony żal mi ori obicia foteli, ale cóż. Koleś miałby kanapę to bym coś pomyślał, a tak tylko fotele i lipa jest..

Pany mam pytanie, czy jak jest w przypadku halo, że mamy kosteczkę itd. Jest opcja, że miałbym coś takiego do podłączenia grzanych pupsztali z recaro? Czy 6n2, nie posiadały takich wypasów ?
F
Filipovic
Swój
Swój

Taborety na miejscu + lakier w słońcu.. ;) Foty robione po zmroku raczej słabo wyszły..

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

Śliczne te Recaro i napewno będziesz z nich zadowolony bo ja jestem konkretnie! Dziś wsadzę swoje dupsko w nie i zobaczę czy jakaś różnica jest! Ładny komplet pod kolor auta kolego !!!
Awatar użytkownika
gulczas783
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gulczas783 »

[quote="Filipovic"]Pany mam pytanie, czy jak jest w przypadku halo, że mamy kosteczkę itd. Jest opcja, że miałbym coś takiego do podłączenia grzanych pupsztali z recaro? Czy 6n2, nie posiadały takich wypasów ?[/quote]
Jeśli wcześniej nie miałeś grzanych foteli to na 99% nie będziesz miał instalacji do podłączenia grania foteli. Też tak miałem jak kupiłem skóry z podgrzewaniem i teraz muszą podciągnąć instalację żeby wszystko działało jak należy ;)

Fotele fajne Ci się trafiły ;)
F
Filipovic
Swój
Swój

Fotele naprawdę są mega wygodne, poleciłbym je każdemu. ;) Co do lakieru zakupiłem mikrofibre bo nie ma co polerować szmatą jakąś + pyndzelek co by trudno dostępne miejsca wymyć elegancko. Lakier wyjątkowy to i dbać o niego trzeba. ;)
Dzisiaj kolejny etap odremontowywania garażu, dach załatany teraz czas na malowanie jakieś i poukładanie gratów. ;)
Aha i jak ktoś byłby zainteresowany kompletem Schroth'a na napinaczach MECHANICZNYCH, nie elektrycznych to pisać. Ja po zainstalowaniu Recaro raczej odchodzę od montowania ich na nowo. ;)

---

Siedząc sobie w miłym towarzystwie na manii doszedłem do wniosku, że czas coś zrobić z kokpitem. I tak się zastanawiałem nad zegarami i doszedłem do wniosku, że ramki liczników damy w czarny połysk + kratki nawiewu tak samo, daszek z gti. Podsufitka + słupki + plastik na klapie idzie w czarny flok. Jest to o wiele tańsze rozwiązanie niż obszycie wszystkiego alcantarą i wygląda nie głupio. ;) Raczki wszystkie postaram się wytargać z lupo gti, jak nie da rady pomaluje się je samodzielnie, ze słonecznikami zobaczę może też flok?
F
Filipovic
Swój
Swój

3.08.13 - Wyprad do Bejcusia .. :)

Obrazek

To teraz który licznik montować? Hahaha ... do koloru do wyboru. Wyszło tak, iż dzięki pomocy Piotra i jego znajomości licznik+rączki+plastiki tweeterów idą w czarny połysk LC9Z, więc jest to 1 krok do czarnego środka, potem trzeba skołować daszek i trzeba będzie myśleć nad rączkami, podsufitką etc.
Awatar użytkownika
gulczas783
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gulczas783 »

Spory wybór liczników, podziel się :P Widzę, że Bejcuś inspiruje do czarnego wnętrza.... mnie też :D
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

nie lakieruj w LC9Z. Piotr ma lakier LC9Z wiec u niego to sie z tą perłą komponuje.
Ja bym poszedl na Twoim miejscu w ten Czarny Metalik z VW bez perły.
Tez bedzie fajnie, a jednak nie będzie drażniło perłą :P
Obrazek
Awatar użytkownika
majkel0908
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: majkel0908 »

Ciekawie się dzieje w temacie :) Fajne taborety :)
Lakierek tez niczego sobie :)
Tylko coś niżej by się przydało i jakieś ciekawe koło i będzie :cool2:
F
Filipovic
Swój
Swój

Spokojna głowa, FK gewinde i bbs 772 na nowy sezon.. ;)

Adrian, już decyzja zapadła i mi osobiście się będzie to podobać..
Awatar użytkownika
majkel0908
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: majkel0908 »

[quote="Filipovic"]Spokojna głowa, FK gewinde i bbs 772 na nowy sezon.. ;)[/quote]

zamiast tych rs772 zastanowił bym się nad RS764 :)
F
Filipovic
Swój
Swój

Ale opcja tylko w 16, a moje polo na 16 raczej by już wgl. nie jeździło, za tym szło i by spalanie w ch. i jeszcze troszkę. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”