Service Insp. - Jak skasować?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Palozz
Początkujący
Początkujący

Service Insp. - Jak skasować?

Post autor: Palozz »

Witam! W mojej polówce wyświetlił sie komunikat o tym ze powinienem udać sie na przegląd do serwisu. Może wiecie jak skasować ten komunikat?
So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
B*tch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head

Mój czerwony diabeł na forum viewtopic.php?f=29&t=8557&p=106179#p106179
u
under
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: under »

Obrazek
underside2nd -> under
Polo 6N2 1,4MPI 8V 2000r 15\'\'-195/45/15 & Golf MK4 1,4 16V 1998r 17\'\'-215/45/17
[color=
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

Inspekcja serwisowa - INSP

1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X,

2. Włączyć zapłon,

3. Przytrzymać przycisk X, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",

4. Zwolnić przycisk X,

5. Wyłączyć zapłon,

6. W przeciwnym wypadku skasować wskazanie "OIL" z pola wyświetlacza jak opisano wcześniej,

X - przycisk po prawej
Y - przycisk po lewej
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Panowie powinno polecieć ostrzeżenie - rozumiem bycie nowym na forum, ale w pierszej kolejności używa się opcji "SZUKAJ". Dosłownie kilka dni temu przerabiano ten sam temat. Grrr... :butcher: :butcher: :butcher:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

maziunia81
ja tylko pomoglem :P
u
under
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: under »

Ja mu dałem do zrozumienia linkiem, by używał szukajki.
Obrazek
underside2nd -> under
Polo 6N2 1,4MPI 8V 2000r 15\'\'-195/45/15 & Golf MK4 1,4 16V 1998r 17\'\'-215/45/17
[color=
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

No leń to też człowiek viewtopic.php?f=20&t=6565
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

nie rozumiem tej agresji do nowicjuszy, nie można wysłać na priv wiadomości do niego i skasować potem ten sam temat lub przenieść do prawidłowego działu?chyba tym zajmują się wszelakiej maści admini i podobni,
rozumiem że chcielibyśmy porządek no ale niestety go nigdy nie będzie bo problemy się powtarzają a nowych użytkowników przybywa a nie ubywa, po drugie nie wszyscy wiedzą o polówkach tyle co starzy wyjadacze i to co dla nas wydaje się być oczywiste dla innych to kosmos :argh:
Forum VW polo klub polska zaczyna przypominać jakieś informatyczne forum z panoszącymi się adminami z kompleksem władzy i wody sodowej naraz :king2: gdzie za totalne bzdety dosłownie za wszystko admini karają i karają.....blackeye:
:!: Opanujcie się troszkę....to nie Wehrmacht tylko forum gdzie podstawą jest dyskusja, pomoc etc.
/sorry musiałem to w końcu powiedzieć... :scratch: :acute: denerwuje mnie to jak nic innego/ :angry:
Ostatnio zmieniony 12 sie 2009, 19:51 przez rat4, łącznie zmieniany 1 raz.
civic r18a2/407 1,6 HDi
Awatar użytkownika
Palozz
Początkujący
Początkujący

Post autor: Palozz »

maziunia81 Wybacz mój brak profesjonalizmu ale szczerze mówiąć mam pierwszy raz kontakt z jakimkolwiek forum i szczerze mówiąc jeszcze go w całości nie ogarniam. Ale ok jesli Twoim zdaniem brak wiedzy jest porównywalny z chamstwem( bo za chamstwo tez sa ostrzezenia) to ok przyjmę ostrzeżenie i z pewnością w przyszłości bede używał opcji szukaj. Pozdrawiam;)

-- Śro Sie 12, 2009 8:50 pm --

rat4 dzieki za wyrozumiałość :bow: :bow:
So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
B*tch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head

Mój czerwony diabeł na forum viewtopic.php?f=29&t=8557&p=106179#p106179
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Panowie o żadnej agresji nie ma tutaj mowy, tym bardziej o chamstwie itp.
Póki co ostrzeżenia (kartki) też u nikogo z powyższych nie widzę.
Chodzi o zasady porządku, który staramy się wszyscy tutaj zachować.
Każdy z nas był kiedyś początkujący, ale nim o cokolwiek się zapytało czytało się, czytało i raz jeszcze czytało.
Swoją drogą google też często pomaga.
Im więcej identycznych tematów na forum - tym robi się większy bałagan.
A nie o to chyba w tym wszystkim chodzi.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Panie i Panowie - Peace & Love
Nie dajmy się zwariować, zarówno w kwestii adminów jak i nowicjuszy. Niech nasze forum będzie inne niż reszta gdzie edukacja i przyjaźń będą podstawą.
Wiedza to wartość której nie można trzymać tylko dla siebie.
A swoją drogą to chyba admini moga przenosić posty? Czy nie można by łączyć tematów, lub wskazywać odpowiedniego i potem kasowac niepotrzebnych postów?
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

ja bym proponował przykleić topic z odpowiedzią na te pytanie, bo sam też się na tym złapałem i nie wiedziałem co za napis mi mruga, a tym bardziej jak czegoś takiego szukać, a słowo "inspektor" dopiero wyczytałem w odpowiedziach :) i to by było chyba najlepsze rozwiązanie
J
JarekF
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: JarekF »

Jak już zaczęliście ten OT to ja dożucę słowo a potem możecie to skasować ;)

Jako posiadacz równiesz seata przesiaduje na forum seata :grin: i tam zauważyłem bardzo fajną technikę jaką stosują ...
Chcesz coś wiedzieć to szukaj, szukaj i szukaj bo zapewne temat już był poruszany ale znajdują się tacy jak tutaj - normalne i tego się nie uniknie ;) Dlatego nikt tam nie jest odrazu "linczowany" za to, że zakłada nowy (taki sam) temat tylko poprostu post jest "po cichu" przeniesiony do istniejącego już tematu a pod wypowiedzią dopisane ładnie na czerwono/żółto przez moda, że "wątek został scalony / następnym razem użyj opcji szukaj" (lub coś w tym stylu). Jest to dobra rzecz i pozbawia forum "śmietnika" oraz zbędnego OT, które np sam w tej chwili piszę :-D
Awatar użytkownika
Compot
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Compot »

A ja trochę popieram rat4, też to zauwazyłem...A poza tym, to czasem w szukajce nie można znaleźć tego,czego się chce...Kiedyś czytałem temat,zamknąłem i jak chciałem ponownie wyszukać,to za grzyba nie mogłem.Oczywiscie za jakiś czas,jak problem sam rozwiązałem, przez przypadek przy innym poście znalazłem ten którego kiedyś szukałem ;) Nie wiem,może są jakieś specjalistyczne techniki szukania?Jesli tak,to niech admini je zdradzą,może wiecej ludzi będzie korzystało z opcji "szukaj" ;)
Awatar użytkownika
wlodson
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: wlodson »

Jaka agresja? Jaki terror? Nie przesadzajcie Panowie i nie róbcie z siebie dziewic orleańskich! Maziunia zwróciła tylko uwagę, żeby uzywać opcji szukaj, a zrobiliście z tego taki raban, co najmniej jakby Wam ktoś ukradł zabawkę. Chcecie tolerancji dla użytkowników, których są setki, a co z tolerancją dla modów, których jest kilkoro i po raz kolejny widzą takie same tematy? Chill out, wziąć uwagę na klatę i do przodu :D
Pozdr!
wlodson (R)
Zablokowany

Wróć do „elektryka + centralny zamek”