[quote="shao"]Karol nie pier#$@$@ bo juz mnie zaczynasz denerwowac. Najpierw gadka, ze nie bedziesz kupowal smiecia (ktorego nagle masz trzymac 2 lata), poczekasz z kasa i wezmiesz porzadne auto, teraz nagle chcesz auto za 5k :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Masz Audi do wziecia w niezlej kasie, a miotasz sie jakbys do konca zycia mial juz nie zarabiac... Jakie koszty utrzymania? Przeciez nawet nie stales kolo Audi to skad masz wiedziec jaki jest koszt utrzymania tego auta? :doh: Ja wiem, ze czlowiek sie przyzwyczaja do wygod i po posiadaniu auta jazda komunikacja miejska jest slaba (w koncu robie to od roku prawie) ale bez ku$#@ przesady do uja pana! :doh: Potem znowu bedziesz plakal, ze cos sie dzieje w 6n jak w niebieskiej i ze trzeba w uj kasy wsadzic, zeby przezylo :doh: nie rob wsi do uja! Adrian dobrze Ci mowil ostatnio...
[quote="Adrian_Malbork"]Gdybym miał zliczyć tych fszystkich hłopakuf Poli to bym chyba zrezygnował z liczenia
Chyba jednak pozostaje Ci być Panią
shao[/quote]
Co ja Ci zrobilem, ze tak zle mi zyczysz?

[/quote]
Hahaha ja się to staram Karolowi wytłumaczyć spokojnie, zeby się nie fochnął ale w końcu shao pojechałeś sensownie :piwo: :piwo:
To w takim razie cofam życzenie co do Ciebie i Poli