[6N] Mokra podłoga

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

to mozna banalnie zlokalizować przeciez....

bierzesz butelke wody, zamykasz sie w aucie a ktos leje powoli po samochodzie i widzisz ktoredy dokladnie cieknie... pozniej tylko uszczelnic i po problemie
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: mr_raven »

no z tego jak siedzialem na myjni bo auto sie mylo a ja siedzialem w srodku to woda sie przelewala tak jak by uszczelka jak sie drzwi zamyka to ta uszczelka dolna to uszczelka byla mokra z gory to wygladalo jak by sie woda nia przelewala to jak to uszczelnic ? z jednej i z drugiej strony tak samo
e
endriu38
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: endriu38 »

Witam mi też wlewa się woda do środka od strony pasażera po ścianie grodziowej myłem dziś samochód i naleciało czyżby odpływ bylby zatkany od szyberdachu
w
wowku
Newbie
Newbie

Post autor: wowku »

Witam. Mam taki problem:
http://ifotos.pl/z/sraqpee
Miałem mokrą podłogę, posprawdzałem podszybie i odpływy, dziś rozebrałem tapicerkę i lałem wodę bezpośrednio do kanałów odprowadzających. Gdy wlałem wodę w miejscu korka gdzie jest niebieska linia to woda wyleciała w miejscu niebieskiej strzałki. Gdy zatkałem miejsce strzałki szmatką, to woda w ogóle nie odchodziła. Proszę o pomoc, od czego to odpływ w ogóle, gdzie może być zatkany, cokolwiek ;) byłbym wielce wdzięczny
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”