Najbardziej interesuje mnie elektryka lusterek.. widziałem cały manual dla Polo 6n ale nie ma czegoś takiego dla 9n... konfig u mnie nie najgorszy, ale żeby lusterek nie było elektrycznych i podgrzanych to lipa potężna
w drugiej kolejności interesuje mnie podgrzewanie foteli.
Przyzwoite maty to około 250-300 PLN na fotel kierowcy i pasażera gdzie mamy je na podparciu lędźwiowego odcinka i na siedzisku, jednak bardziej do tego interesuje mnie sposób przyłączenia... mata kabel przełącznik to nie problem, problem jest wpięcia w instalację i pod tablicę bezpieczników (gdzie zresztą miejsce na to jest)
ESP się spodziewam że sprawa nie będzie łatwa... stąd szukam info czy ktoś to robił i co za tym idzie. ABS mam... z tego co dotąd obserwuje sprawę to potrzebna jest centralka z obsługą ESP, włącznik, kodowanie, instalacja... czujniki są te same co do ABS. ale temat mega odległy... i jakby jak przez mgłę bo są ciekawsze rzeczy do zrobienia.
ps. jest jeszcze temat schowka przed pasażerem - niby jest miejsce w schowku ale czy ktoś wie co i jak podłączyć żeby po otwarciu schowka światłość nastała ?