TAJPEJ kasacja

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

t
tajpej

Post autor: tajpej »

[quote="LyszyK"]a dlaczego wskoczyła seria??

Ratuj sobie tylnie nadkola, bo jeszcze coś można zrobić ....[/quote]

autko idzie na sprzedaż ( w tym roku) i dlatego sprzedałem gwint koledze JPP a ze rdzą nic nie robię bo jak przyjedzie kupiec to będzie widział co jest a nie będzie marudził że było malowane itp. i ruda tylko z wierzchu jest pod lakierem a blacha w miarę nie zjedzona jest :)
Awatar użytkownika
Mody6N
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mody6N »

no to jak go sprzedajesz to bedziesz sie roztawal z Polo czy nowsze kupujesz
t
tajpej

yyy zależy jak będzie z kasą jeżeli będzie na tyle to golf V a jak nie to 9N3 :grin:
Awatar użytkownika
Mody6N
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mody6N »

noooo to widze ze bedzie wielka zmiana rocznika - pozazdroscic, ja zamiast kupowac nowe postanowilem zmienic moje. hmmm ciekawe jak mi to wyjdzie
t
tajpej

do łaski wrócił oryginalny grill bo lepiej pasuje do przednich lamp :grin:

Obrazek Obrazek Obrazek

w garażu leżą do założenia:
- kołpaki od 6N2
-żarówki H7 philips blue vision
- oraz jestem w trakcie kupna boczków z miejscem na głośniki

PS. autko zostaje min do końca roku gdyż po przeliczeniu ( kurs euro) trochę mi kasy brakuje :angry:
Awatar użytkownika
Mazzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mazzi »

[quote="tajpej"]PS. autko zostaje min do końca roku gdyż po przeliczeniu ( kurs euro) trochę mi kasy brakuje :angry:[/quote]

To po zimie będziesz je sprzedawał z dziurami w nadkolach - nie chce źle wróżyć ale taka opcja wchodzi w gre. Poza tym - dałbyś dobrą cene za pordzewiałe auto? Ja nie...

Pozdrawiam
Mazzi
I\'m back!

Polo by Mazzi
t
tajpej

[quote="Mazzi"]
To po zimie będziesz je sprzedawał z dziurami w nadkolach - nie chce źle wróżyć ale taka opcja wchodzi w gre. Poza tym - dałbyś dobrą cene za pordzewiałe auto[/quote]

lepiej sprzedać auto z rdzą na wierzchu niż jak robią inni przymalować i udawać że jest gitara a rdza jest tylko na jednym nadkolu i to w wielkości 1cm na 2cm więc auto nie jest pordzewiałe!! :commando:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

tajpej
ale kangur :) ta dokladka nie pasuje do waskiego zderzaka, zaloz seryjna bedzie o wiele lepiej :)
t
tajpej

jakbym miał oryginalną to bym założył . bo starą wyrzuciłem bo była cała połamana a nie chce mi się szukać i kupować innej dokładki :agree:
Awatar użytkownika
Mazzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mazzi »

[quote="tajpej"][quote="Mazzi"]
To po zimie będziesz je sprzedawał z dziurami w nadkolach - nie chce źle wróżyć ale taka opcja wchodzi w gre. Poza tym - dałbyś dobrą cene za pordzewiałe auto[/quote]

lepiej sprzedać auto z rdzą na wierzchu niż jak robią inni przymalować i udawać że jest gitara a rdza jest tylko na jednym nadkolu i to w wielkości 1cm na 2cm więc auto nie jest pordzewiałe!! :commando:[/quote]

Nie zgodzę się z Tobą - lepiej to DOBRZE zrobić i wyciągnąć więcej kaski za auto... Auto z pożartymi nadkolami ciężko sprzedać - ja bym na takie nie spojrzał.

Pozdrawiam
Mazzi
I\'m back!

Polo by Mazzi
t
tajpej

dodaje parę fotek autka prawie nic się nie zmieniło oprócz tego że z samochodu znikła rdza i parę drobnych elementów zostało wymienione oraz że zostały zamontowane żarówki Philips Blue Vision
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
oraz zaczynam zbierać kasę na zakup szerokich zderzaków bo coraz bardziej mi się podobają :piwo:
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Post autor: blade13 »

Zmieniasz auto czy pakujesz kase dalej w te co jest?
Member since 2006...
Obrazek
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Nio ladnie sie prezentuje autko:) a szerokie zderzaczki jak najbardziej, ja tez do tego daze,na tyl juz jest teraz szukam na przod w dobrej cenie ;)
t
tajpej

[quote="blade13"]Zmieniasz auto czy pakujesz kase dalej w te co jest?[/quote]

zostałem zmuszony sytuacją życiową do tego że zostaje i pasuje coś wykombinować myślę nad alu 16" od golfa III 20 jahre szerokie zderzaki z zaspawanymi górnymi kratkami i hakiem i na tył czarne diody i oczywiście niżej niżej niżej :crazy:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

tajpej
po co hak ? :)
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”