Dzięki Panowie, no więc działania podjęte ale po kolei:
Miech zamontowany, teraz jest "do pasiunku" do gały i kierownicy, nie obyło się bez kombinacji bo zamówiłem mieszek dedykowany do O1 a nie wziąłem pod uwagę że mam gałę z S3 która ma "trochę" inne mocowanie miecha niż ori gała skody. W skodzie jest to mała biała plastikowa tuleja, w S3 jest to gruby duży plastikowy pierścień/tuleja. W związku z tym górna wąska część mieszka musiała zostać poddana amputacji. Na przyszłość będę pamiętał, że zamawiając mieszek mam zamawiać hybrydę O1/S3
A tak wyszło:
PS. zaobserwowałem dodatkowy efekt specjalny w stylu "disco party", otóż w nocy podświetlenie popiołki prześwituje przez dziurki mieszka dodając +15 do respecta pod remizą :jester:
PS1. zdjąłem sobie przy okazji kawałek skóry z kciuka, jak? Do tej pory nie wiem :crazy:
Środek done, to lecimy z zewnętrzem - jak to mawiają "najsampierw" idziemy na przodek

Bardzo wstępna przymiarka HLCR (czytaj Hokej Leon Cupra R).
Cięcia, przymierzania, przyklejania, odklejania, kurw....a jest co nie miara :butcher: Głębokość osadzenia wstępnie już dobrałem (trochę dalej niż na zdjęciu), natomiast obróbka końców by pasowały idealnie to istna mordęga. Dodatkowo upierdliwość zajęcia pogarsza jednoosobowość ekipy montującej, bo by uzyskać pogląd na "jak to wygląda" za każdym razem muszę przykleić oddalić się od auta, odkleić poprawić ..... i tak w kółko :-( Chyba trzeba będzie zatrudnić kolejną parę łap albo w akcie desperacji zdemontować przedni zderzak bo tak będzie łatwiej.
Przodek obgadany czas dobrać się jej do d....
Przyroda nie lubi pustki więc na miejsce upłynnionego na allegro ori spojlera RS zagościł zadni spoiler tudzież kridlo nadwornego tunera Skody (czytaj milotec lub bardziej z agielska majlotek - choć to już ciągnie trochę losowaniem lotto :crazy: ):
A tu z "przyłożenia":
To jak, zostawiać czarny w stylu lat 80tych i wczesnych 90tych, by pasował do felg :jester: :?: