Witam! Mam pytanie: czy po zamontowaniu gwintu TA Technix jest możliwość regulowania wysokości bez odkręcania koła? Gdzieś na YT widziałem taki komentarz i chciałbym się dowiedzieć czy pokrywa się on z rzeczywistością.
Witam, mam do kupienia kit -6 tatechnix ale mam koła 14" o profilu 65(w przyszłosci nie dalekiej 14 " 55 profil) . I moje pytanie jest takie czy nie bedzie cos tam obcierało itp ?
jeszcze przed Więcborkiem pola idzie do lakiernika ulepy z progów idą out wiec przyłączam sie do pytania kolegi... jak ten zawias się sprawuje... dodatkowo czy montaż rozpórki jest konieczny?
mam u siebie 185/65/14 chyba 6j i zastanawiam się ile można opuścić zęby normalnie jeździć...
w zimie seryjna stal... no i czy do nowych kompletów trzeba coś dokupić typu łożyska itp czy wyciągamy stare wkładamy nowe zawieszenie
Ja mam -60/-40 opona 175/65 R13 i jak jade sam to nic nie trze jak kogoś wezmę to na max skręconych kołach troche poleruje plastikowe nadkole
ogólnie da sie żyć ;p
Skoro zalozylem nowe opony 195/50R15 (wczesniej mialem profil 45) to wiem ze na gwincie bedzie obcierac niemiłosiernie, a co jeśli dam springi -40/40? bedzie ok czy tez moze mi obcierac? Felga ma et 37.
Witam chce kupić zawieszenie gwint do mojego polo 6n 1.4 16V ktoś może polecić jakieś z bardzo dobrym obniżeniem i żeby mało schodziło przy załadunku ludzi do autka z góry dzięki czekam na odp pozdroVWionka
Witam mam pytanie czy gwint od 6N podejdzie do 6N2 wiem ze trzeba cos wymienic na przednim zawiasie tylko co moze mi ktos podeslac jakas aukcje z tym albo wyjasnic dokladnie?
Jeżeli masz kupować TA to bierz ten czerwony. Niebieskie są ciut gorszej jakości.
Na zdjęciach są pokazane gwinty do 6N. Ale ogólnie zestaw z DE powinien zawierać przednie górne sprężyny pasujące do 6N2 i do 6N. Większość pośredników w PL niestety ten zestaw dekompletuje, czyli sprzedają gwint do konkretnego modelu wyciągając z kartonu 2 sprężyny.