Chlopaki szybkie pytanie, mam w samochodzie dziś zalane borygo, a ja na nieswiadomce żeby wyrównać poziom płynu zalałem 1-2 setki dygagela 2000, czy ma to prawo teraz działać?
[quote=""Gulunio""]Chlopaki szybkie pytanie, mam w samochodzie dziś zalane borygo, a ja na nieswiadomce żeby wyrównać poziom płynu zalałem 1-2 setki dygagela 2000, czy ma to prawo teraz działać?[/quote]
"Mieszalny z innymi płynami do chłodnic, opartymi na glikolu etylenowym." czyli raczej ok :scratch:
No właśnie niby jest ok, ale pytam bo jeśli miałoby to zaszkodzić polówce to nie zostało mi nic innego jak spuścić i zalać na nowo, a tego szczerze chciałbym uniknąć bo płyn był wymieniany siłą rzeczy przy robieniu rozrządu, więc koszty, koszty, koszty.. W ogolę chciałem donygela żeby był wlany jak wcześniej, a mechanik jak widać posłuchał.. Na szczęście nie jest to eko bo jest czerwony, sory chłopaki, że tutaj o tym pisze ale prawie popuściłem jak pomyślałem o ewentualnych problemach później..
[quote=""MiSiEk-GDA""]Dobre że tak powiem bombowe [/quote]
Z bombowych tematów:
Mama-Palestynka kończy szykować swojego 7-letniego synka, przypina mu ostatnie ładunki wybuchowe, a synek pyta:
- Mamo, ale wysadzisz mnie pod szkołą???
:crazy:
jakiś dziwnie padnięty jestem dzisiaj po robocie. a nic szczególnego nie robiłem. jutro na 6 rano do roboty, ale za to do 14 i weekend.
za niedługo jeszcze na małe zakupy musze śmignąć.
[quote=""czaja""]Z bombowych tematów:
Mama-Palestynka kończy szykować swojego 7-letniego synka, przypina mu ostatnie ładunki wybuchowe, a synek pyta:
- Mamo, ale wysadzisz mnie pod szkołą???
[/quote]
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
To się nazywa czarny humor
Pardą , że tak wyskakuje jak filip z konopii z moim zapytaniem
ale co tzreba zrobic albo ile miec postów zeby założyc temat w dziale GARAŻ? Nie należe do klubu bo nie spełniam jeszcze warunków a chętnie bym wcisnął swoją taczkę pozdro :Di sorry za offtop w offtopie
[quote=""korzenio""]ale co tzreba zrobic albo ile miec postów zeby założyc temat w dziale GARAŻ? Nie należe do klubu bo nie spełniam jeszcze warunków a chętnie bym wcisnął swoją taczkę pozdro i sorry za offtop w offtopie
[/quote]
W garażu tematy mają tylko i wyłącznie klubowicze ale możesz założyć temat tu: http://vwpolo-klub.pl/forum/viewforum.php?f=29
Jak zostaniesz kiedyś klubowiczem, to temat wtedy będzie przeniesiony do garażu
Tssyyyt :crazy: :piwo: bo już nie idzie żyć od tego upału dziś
[quote=""krzychu20""]Jakaś tam navi od kumpla jest lark freebird[/quote]
Jak odblokowany to śmiało można mu Auto Mapę zaaplikować, bo ten ori ich soft to podobno straszne szambo