[quote="polakotek"]Misiek fuu, az mi sie niedobrze zrobiloo
[/quote]
Nie moja wina, że ludzie takie rzeczy sprzedają
EDIT:
Dobra sorry mam nadzieję, że nie odpaliliście tego przy śniadaniu
Ej najgorzej, ja baleriny wyrzucam po 2-3 tygodniach, jak tylko poczuje, ze moga walic, ale do takiego stanu to ja nigdy butow nie doprowadzilam ciekawe ile laska w nich chodzila :scratch: pewnie jakis zbok-fetyszyta kupi :doh:
[quote="polakotek"]Ej najgorzej, ja baleriny wyrzucam po 2-3 tygodniach, jak tylko poczuje, ze moga walic, ale do takiego stanu to ja nigdy butow nie doprowadzilam ciekawe ile laska w nich chodzila :scratch: pewnie jakis zbok-fetyszyta kupi :doh:[/quote]
A po Szczecinie lazi koles ubrany w kobiece ubrania i w szpilkach nogi ma zawsze ogolone, a na twarzy zarost no i jeszcze jest czlowiek orkiestra, ale on to podrozuje, bo go w roznych miejscach w Polsce widzialam
[quote="rumcajs25"]Marcinek wyłapałem foto na fejsie jak spisz na fotelu [/quote]
Trza było widzieć moment jak odpadł To było dobre Gada gada nic mu nie jest po czym dosłownie moment głowa w dół i człowieka nie ma
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="rumcajs25"]Marcinek wyłapałem foto na fejsie jak spisz na fotelu [/quote]
Trza było widzieć moment jak odpadł To było dobre Gada gada nic mu nie jest po czym dosłownie moment głowa w dół i człowieka nie ma [/quote]
hahhahhahah