[quote="polakotek"]fajne chlopaki gangstery same![/quote]
Tiaaa do nas też taki "gangster" chciał się w piątek ze swoją dziunią podłączyć na skwerze, ale jak usłyszał, że musi jej kupić polo, bo gadki nie będzie to już wożonko się skończyło :rotfl:
[quote="zybercik"]Widziałem dziś Polo z wlepą... miałem okazję, ale nie gadałem z właścicielem bo miał Lexusy na tyle.
To go skreśliło [/quote]
Oj tam, każdy kiedyś błądził
Ja pomimo tego, że totalnie się nie wyspałem, dzień zaliczam do udanych Ogarnąłem temat mieszkania, znalazłem tani pokój do wynajęcia w przyzwoitej okolicy z dobrymi warunkami, więc jest git
[quote="JuStIcE"][quote="zybercik"]Widziałem dziś Polo z wlepą... miałem okazję, ale nie gadałem z właścicielem bo miał Lexusy na tyle.
To go skreśliło [/quote]
Oj tam, każdy kiedyś błądził
Ja pomimo tego, że totalnie się nie wyspałem, dzień zaliczam do udanych Ogarnąłem temat mieszkania, znalazłem tani pokój do wynajęcia w przyzwoitej okolicy z dobrymi warunkami, więc jest git [/quote]
Trzeba bylo mowic... wynajalbym Ci apartament w Hiltonie... chociaz czekaj... zapomnialem, ze nie macie hiltona :crazy:
[quote="shao"]Przecie Ty RLE, a nie RZ/RZE [/quote]
Już niedługo
[quote="shao"]Malo Lambo widziales chyba w zyciu [/quote]
Fakt, nie zaprzeczę. Co nie zmienia faktu, że koza jak cholera
Za duzo gleb sie naogladales :crazy: ale zauwazylem to samo - teraz jak patrze na niektore fury to uo jezu co tu sie stalo z zawiasem, a wczesniej by bylo - o uj, jak nisko