[quote="sidkoz"]Niestety szkoda, ale zacząłem się poważnie zastanawiać nad transmiterem z bluetooth który ma pilota na kierownice,
http://allegro.pl/transmiter-z-bluetoot ... 13512.html mam zamiar obszyć kierownicę skórą w związku z tym wszył bym sobie w kiere podstawkę pilota, co mam nadzieje fajnie by wyglądało. Schować gdzieś transmiter a sygnał audio z niego puścić bezpośrednio do radia, tak aby np wybierając kasetę mieć sygnał z transmitera. Wtedy pozostał bym przy oryginalnym radio jednocześnie mając możliwość otwierania plików mp3.[/quote]
moim zdaniem mogło by to całkiem fajnie wyglądać, ale przy wszywaniu trzeba pamiętać aby zostawić dostęp do baterii, sygnał audio z takiego transmitera przesyłany jest drogą radiową na falach średnich czyli nie trzeba ciągnąć kabli z transmitera do radia i kombinować z przyciskami kasety itp, po prostu ustawiasz na transmiterze częstotliwość na jakiej ma nadawać i w radio tą samą.
Z fabrycznymi kierownicami multifunkcyjnymi jest większy problem, trzeba posiadać co najmniej radio gamma V i całą wiązkę okablowania od kiery, można też zamiast ori zmieniarki podpiąć emulator który obsługuje pamięci masowe i odtwarza mp3 ale to koszt nie 100 zł a koło 300 zł.