Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""dumle""]zjara mi się i później będę musiał kefirem smarować [/quote]
Albo będziesz jak w tym teledysku spał na stojąco, bo renegatem już jesteś w końcu masz "skuter" :crazy: :crazy: :crazy:
[quote=""dumle""]a spoty odżyły trochę, prawie nie dojechałem bo lało, ale tylko przestało to wsiadłem i ogień po mokrym [/quote]
No ja właśnie się boję żeby ta porąbana pogoda, bo w GD też co chwila chmury i leje nie odstraszyła ludzi i by wszyscy wpadli z listy co się wpisali, ale wiadomo jak jest, chociaż u nas ostatnio min te 6-7 aut i to polo zawsze jest, tak od zeszłego roku się ruszył temat
[quote=""dumle""]no i czajski pamiątke ma haha
[/quote]
Ta fota jest dobra w uj :) mówię wczoraj omal się bro nie zadławiłem jak oglądałem :D Generalnie Suki fajnei na zdjęciach wygląda tak jakby mimo iż stoi to miała 200 na budziku, fajny sprzęt :good: :good: :good:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

[quote=""MiSiEk-GDA""]No ja właśnie się boję żeby ta porąbana pogoda, bo w GD też co chwila chmury i leje nie odstraszyła ludzi i by wszyscy wpadli z listy co się wpisali, ale wiadomo jak jest, chociaż u nas ostatnio min te 6-7 aut i to polo zawsze jest, tak od zeszłego roku się ruszył temat[/quote]

ale w aucie to w niczym nie przeszkadza, chyba że ktoś boi się UBRUDZIĆ furmankę :D

[quote=""MiSiEk-GDA""]Generalnie Suki fajnei na zdjęciach wygląda tak jakby mimo iż stoi to miała 200 na budziku, fajny sprzęt :good: :good: :good:[/quote]

dziękować :) też mi się tak wydaje, ale czekam aż szao wróci aby jakąś sesję pyknąć, co by pamiątka dla potomstwa była, że tato jednośladem jeździł :D bo ja jak byłem mały to też jeździłem z rodzicami na WSK jako 3 pasażer nostromo :lol: :lol: :lol: nawet chyba gdzieś kiedyś fota była, musze wyszperać, bo to dopiero RARYTAS :D
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

nie ma jak sobie postrzelać na premierze batmana
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ierze.html
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

:shock:

Dobrze, ze nie chodze do kina...
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Chyba wpadł pomścić Jokera :shock: Kurde co to teraz ludzie mają we łbach, że takie akcje robią :banghead:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Dobry :hello:

Dzięki wszystkim za życzenia :piwo: :piwo:
;)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

pewnie nie mógł się doczekać nowej gry o batmanie, to se realistyczną zrobił
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]pewnie nie mógł się doczekać nowej gry o batmanie, to se realistyczną zrobił[/quote]
Przeca nie tak dawno Arkan City wyszło, co już przeszedł ?? :)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

przeszedł i zrobił sequel :D
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""dumle""]pewnie nie mógł się doczekać nowej gry o batmanie, to se realistyczną zrobił[/quote]
Przeca nie tak dawno Arkan City wyszło, co już przeszedł ?? :)[/quote]

Arkham, nie Arkan :D
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

co za parówa ogłoszenia daje i wprowadza ludzi w błąd, szao twoje 1.0 też pali 6l w mieście? :shock: :lol:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]co za parówa ogłoszenia daje i wprowadza ludzi w błąd, szao twoje 1.0 też pali 6l w mieście? [/quote]
Nie wiem kurna, ale ładny czat się tam zrobił i chyba Paffcio jak wjedzie to ostro się wnerwi :butcher: Nawiasem mówiąc AUC jak latałem po mieście to przy mojej jeździe pił 8,5l/100, 6 Litrów to i owszem taka sama polówka z 1.4TDI ale nie ten motor :amen:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

dumle jeszcze film nagrałem, jak wyjeżdżasz z parkingu, ale każdy się spodziewał pewnie koła, palenia gumy, jakiegoś stuntu, a Ty tak spokojnie :D dlatego nie wrzucałem ;) no i mam jeszcze dźwięk pomodzonego 1.4 16V kolegi, ale muszę zobaczyć czy będzie słychać ładnie silnik, bo po to w sumie nagrywałem, bo jak nie to lipa
Obrazek
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

MiSiEk-GDA
i bardzo dobrze, niech zrobi porządek, bo takie wkrętacze nie powinny mieć miejsca.. i jeszcze ten OA.. nigdy przenigdy nie było na tym foru o zniknięciu prądu, to zbyt prosta instalacja aby ot tak zniknął, prawdopodobnie sam odłączył, bo się tryb w silniczku zjebał i droga zabawa czeka, ale przecież auto na 100% zrobione i tylko czeka na nowego nabywce-głupka

Bielo
mokro było! zresztą ja na kole nie ganiam, nie ciągnie mnie... ale po ulicy dałem trochę, nie wiem czy widzieliście ;)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""dumle""]
Bielo
mokro było! zresztą ja na kole nie ganiam, nie ciągnie mnie... ale po ulicy dałem trochę, nie wiem czy widzieliście ;)[/quote]

widzieliśmy, słyszeliśmy :grin:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”