Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""christopherek""]siema na szybko co o tym myślą?
http://moto.allegro.pl/golf-mk3-gti-tdi ... 40448.html[/quote]
Hehe ciągnie wilka do lasu :) Tłusta sztuka :good: Tylko ze widzę diesel a nie benzyniak :P RJA Paffciowe okolice to pogadaj z nim, z resztą w tle na jednej focie jego GTI widać :P
Awatar użytkownika
christopherek

wiem że Paffcio zna gościa bo już przejrzałem temat na vwzone i na vag-podkarpacie.auto dla mnie mega mimo że kół bym nie wział tylko keskiny zapodał.cały czas biję się z myślami kiedy ewentualnie jechać oglądać.polo gti które chciałem coś mi się zdajeże Wacki kupił,więc nie ma co się zastanawiać bo dobre auta szybko znikają a ja chcę już czymś swoim jeździć.szkoda tylko ,że tu kle kle a nie jakiś vr ale łatwiej moc tu wykrzesać
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""christopherek""]wiem że Paffcio zna gościa bo już przejrzałem temat na vwzone i na vag-podkarpacie.auto dla mnie mega mimo że kół bym nie wział tylko keskiny zapodał.cały czas biję się z myślami kiedy ewentualnie jechać oglądać.polo gti które chciałem coś mi się zdajeże Wacki kupił,więc nie ma co się zastanawiać bo dobre auta szybko znikają a ja chcę już czymś swoim jeździć.szkoda tylko ,że tu kle kle a nie jakiś vr ale łatwiej moc tu wykrzesać[/quote]
Zawsze jak zwariujesz to możesz jak wojtasen wywalić diesla i wpakować vr-a :) A tak jak mówisz szybko giną dobre fury, można jeszcze tego MK1 brać pod uwagę, bo też był mega. Ale zobacz z 2 strony jak mówisz moc wydusić raz, dwa roponiak czyli nie będzie w uj chlać i możesz latać nawet na co dzień, trzy byś miał znów Golfa 3, które kochasz :) i kilka już przerobiłeś
Awatar użytkownika
christopherek

kurde juz jutro bym pojechal ale żony audi jak to się śmiejemy chore ma kolanka i cały komplet nowych wahaczy czeka na założenie a żeby nie to już bym jechał
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""christopherek""]kurde juz jutro bym pojechal ale żony audi jak to się śmiejemy chore ma kolanka i cały komplet nowych wahaczy czeka na założenie a żeby nie to już bym jechał[/quote]
Oglądam teraz cały temat na Vag Podkarpacie i to jest konkret fura :good: Moim zdaniem dzwoń do chłopa by trzymał :grin: Bo chyba ciężko tak zdrowe MK3 dorwać. Wiadomo, że byśmy woleli byś kupił Polo :P ale ten jest tak zdrów, że aż żal nie brać :crazy: a Keskiny Paffcio pisał, że chce pogonić jak co :crazy: Jak kupisz dawaj na Manie to od razu się opije by jeździł :crazy: :crazy: :crazy:
Awatar użytkownika
christopherek

z żoną pogadałem postanowione że z rana dzwonię wypytać co i jak bo nie mogę nic znaleźć ciekawego,niby mk1 z wrocka też ładne ale do mk3 mam ciąg:-)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""christopherek""]z żoną pogadałem postanowione że z rana dzwonię wypytać co i jak bo nie mogę nic znaleźć ciekawego,niby mk1 z wrocka też ładne ale do mk3 mam ciąg:-)[/quote]
Raczej, jak chyba z 2 czy 3 sztuki już miałeś w życiu to sentyment zawsze jest ;) Mega mi się ten front z vento podoba i do tego ta ori us klapa :good: A pamiętam, że opowiadałeś jeszcze na spocie jak w Wawie byłem i kupowałem swoje 9N, że masz jakiegoś magika od diesli to raczej z mocą by to fruwało kłopotu nie będziesz miał ;)
Awatar użytkownika
christopherek

miałem żony autko nm dodać ale dziś jak jeździliśmy po stolycy to mówiła że jej wystarczy te 110ps i tylko koło inne by się przydało
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""christopherek""]miałem żony autko nm dodać ale dziś jak jeździliśmy po stolycy to mówiła że jej wystarczy te 110ps i tylko koło inne by się przydało[/quote]
To zamiast tego dasz im Golfa :grin: po czym na cargo hehe. Nie no jak okaże się, że fura jest ok, to nic tylko jechać brać i się cieszyć z jazdy, tylko garaż by się jeszcze przydał co, bo aż żal pod chmurką trzymać by było.
Awatar użytkownika
christopherek

do podziemnego raczej nie da rady zjechać
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

A ja w robocie od 100 lat, wczoraj do 22, dzisiaj od 5:45 na nogach i na 7:30 trzeba bylo byc w hotelu na jakims zadupiu bo warsztaty dla jednej firmy do soboty... dobrze ze net jest, przynajmniej nie bede sie nudzil :D
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

co tu dużo mówić: i tak pewnie pracujesz o połowę mniej niż przeciętny chinol :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Chcialbym, zeby tak bylo ale aktualnie, tylko siedzac, zarabiam tyle co przecietny Solorz-Zak :grin:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

ja słyszałem że oni pracują 20h/doba i zarabiają kilka dolców miesięcznie :>
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”