[quote=""krzychu20""]Fajnie było , tylko szkoda, że browara nie nadążali lać i kolejki w wuj [/quote]
a nad ranem miałeś jak ten ziom z teledysku co dałem ?
[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""krzychu20""]Fajnie było , tylko szkoda, że browara nie nadążali lać i kolejki w wuj [/quote]
a nad ranem miałeś jak ten ziom z teledysku co dałem ? [/quote]
Nie tak grubo nie było :blush2: ale podobną drogą wracałem
No i jak wróciłem ciężko było obsłużyć aparat gębowy i w miare zrozumiałe słowa z siebie wydać :jester:
[quote=""polakotek""]nie nie, zaklad jest o to, czy mam cycki, czy nie ja musze udowodnic, ze je mam, a jak okaze sie, ze nie mam to shao wygrywa [/quote]
Pamietaj tylko, ze to czy je masz czy nie, oceniac bedzie komisja zlozona z 12 facetow.
[quote=""shao""]Pamietaj tylko, ze to czy je masz czy nie, oceniac bedzie komisja zlozona z 12 facetow.[/quote]
aż tylu ?? nie żebym się nie lubił dzielić, bo Bozia tak przykazała ale nasza 2 osobowa komisja by wystarczyła
Paulina, ruszyła się sprawa z felgami.. gościu mi napisał że odda mi kase potrącając koszty przesyłki bo niby ja nie odebrałem paczki.. czyli 40zł w plecy.. i teraz nie wiem czy iść i to dopowiedzieć na policji, czy zostawić w spokoju i cieszyć się 200zł .. czy może nękać go żeby mi pokazał potwierdzenie wysyłki? ..
poza tym zablokował mnie na gg ..