V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZ
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi,6n2 gti ,Golfik 4 ,9n 1.9TDI
Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2.Hyundai I 30 1.4., Obecnie Octavia 1.5TSI
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]heja co tam słychac uwas [/quote]
a zdycham po rowerze i czytam co tu się działo jak mnie nie było [/quote]
daj spokoj w taki upał.. :shock: ja dzis ledwo na hali sie ruszałem a niemuwiąc o zrobienie czegos przy autach.jak przyjechało zgrzane auto i jeszcze głowe wsac pod maske to kapało normalnie zemnie. :roll:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="Tony"]daj spokoj w taki upał.. ja dzis ledwo na hali sie ruszałem a niemuwiąc o zrobienie czegos przy autach.jak przyjechało zgrzane auto i jeszcze głowe wsac pod maske to kapało normalnie zemnie. [/quote]
No ze mnie się lało jak na korytarzu ogarniałem rower, bo jak pisałem była lipa z dętką, tam cały dzień praktycznie wali słońce i jest jak w saunie ukrop. Ale tak pod wieczór jak 17:30 wyjechałem to luz był, nawet koło 20 trzeba było w bluzę wskoczyć, tu nad morzem trochę chłodniej ja w głąb polski
dzis stwierdziłem ze ta obecna praca to nieporozumienie :-(
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="Tony"]dzis stwierdziłem ze ta obecna praca to nieporozumienie [/quote]
a co się stało ?? Wiesz generalnie ja wiem jak wygląda robota w norauto, kumpel tam siedział kilka lat to się nasłuchałem co się działo
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]dzis stwierdziłem ze ta obecna praca to nieporozumienie [/quote]
a co się stało ?? Wiesz generalnie ja wiem jak wygląda robota w norauto, kumpel tam siedział kilka lat to się nasłuchałem co się działo[/quote]
mało powazni wobenc swoich pracownikow.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
Niestety teraz to chyba mało która firma jest poważna i szanuje ludzi, bym Ci pokazał jakie herezje dostaję codziennie na maila czy tel. służbowy od regionalnego to by Ci się nóż w kieszeni otworzył, ale człowiek zaciska zęby i jakoś znosi, bo przeca żyć z czegoś trzeba, a mimo, ze od roku kombinuję szukam roboty, to totalnie nic nie idzie :banghead: