A ja wróciłem do domu i w drodze powrotnej zajechałem do sklepu pacze podjeżdża vento oczywisce w pasy przez srodek białe spojjjjjjjjjler niczym bolid f1 ale c o najciekawsze zainteresowało mnie audio :crazy: :crazy: taki zoboczenie zawodowe bo poszedł a dziewczyna siedząca w srodku szyby pootwierane i slucha muzyki wiec podbijam obczaić bo czułem cos w lewym barku ze bedzie gruno i sie nie myliłem a wiec prawdziwy hi-end
zaczynajmy półka tylna 2x kolumny wieża domowa marki technics

pełniły one funkcję satelitek chyba w zamyślie konstruktora miedzy nimi ori nad półką kawałek deski i w nią wkomponowany głosnik ale nie zamontowany normlanie lecz cewką do góra a wiec grał w półkę mysle ze cel to danie basu głosnik no name niestety wiec rarytas jakis chyba a teraz najciekawsze

tylna kanapa lezący na niej Subwoofer diabesi :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: to wqszytko połączone kablami od nie wiem czego ale wygladały jak przed wojenne izlacja w postaci taśmy klejącej.
Załuje ze nie zrobilem fotek ale ja go uchwycę na mieście i ukaże wam to bo na prawde db drag :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: