Darek ja sie nie łudze, najlepsze w grze Polaków było pierwsze 30min, pozniej bylo coraz gorzej. Ja tez ogolem ogladam tylko F1, jedyne co mi poprawiło humor to to ze Adamek wygrał.
No nic ide myju myju i spac bo o 4 rano musze wstac do rozwozenia pieczywa taka dodatkowa fucha kolo 11 wroce i na 15 znow do roboty
ahh to taktyka dala ciala...przeciez to sa zawodowi pilkarze i kazdy znich potrafi grac 90minut...pozatym zmiany!!
a Adamek, cos jest w tym ze Polacy bic to potrafia :-D
[quote=""polakotek""]mi moje Polo dzielnie zastepuje mezczyzne mojego zycia [/quote]
:lol:
Zalezy jak kto na na Polo patrzy dla jednych jest to Polcia a dla drugich Polo, takze powstrzymałbym sie od takich tekstów bo sobie cos pomysle :crazy:
[quote=""rumcajs25""][quote=""polakotek""]mi moje Polo dzielnie zastepuje mezczyzne mojego zycia [/quote]
:lol:
Zalezy jak kto na na Polo patrzy dla jednych jest to Polcia a dla drugich Polo, takze powstrzymałbym sie od takich tekstów bo sobie cos pomysle :crazy:[/quote]
to dlatego tak Pola sie przywiazala do starej "galki" :crazy:
No własnie Darek dobez to ująłeś "gałki" ale nie było mowy jakiej takze reszte mozna sobie dopowiedziec kazdy na swoj sposob
Haahhahahah masz chyba u mnie piwo :crazy:
Przyszedł Tony to ja moge isc bo wiem z zamknietymi oczami ze bedzie mnie 100x lepiej zastepował. To ja sie ewakuuje a za mnie wchodzi Maciek.
Dobranoc all :bye:
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 21:33 przez rumcajs25, łącznie zmieniany 1 raz.