Co jak co ale moim zdaniem nadają się do skutera :crazy: a nie do auta, tak jak barmaz91mówi dozbieraj, tyle że za 200zł nie będzie w takiej opcji to jak byś kupił buciki naja w ori sklepie a drugie od wietnamca z bazaru, co lepiej zrobione :?:
Dzięki za odpowiedzi chłopaki!
Bielo mógłbyś podać dokładny model radia Pioneer? Rozglądam się za radiem bo mam radio vw beta a planuje dołożyć dwa głośniki do drzwi z tyłu i coś do bagażnika. Płyt mi nie potrzeba tylko usb wyjście RCA i przyzwoity dzwięk .
doradzcie coś chłopaki
Sunshine Live Electronic Music Radio i\'ll always remember
NP.
DEH 1300MP ma rca i aux in dobrze wyglada i dobrze gra ale nie ma usb.
MVH 1400UB ma rca AUX USB gra tak samo co wyżej.
No i dziesiątki innych modeli z tej półki, nie tylko Pioneer, chyba nie trudno się przejechać po sklepach lub zobaczyć na alledrogo i wstępnie coś wybrać nie róbmy się niezdarni
znajomy miał to jvc i nie byl z niego zadowolony , problemy z wyswietlaczem i USB a po dłuższym czasie coś z przyciskami mu się działo, a z tym sony nie mialem doczynienia.
[size=12px]
[size=12px]
Kupie rozpórke gora i dol oraz znaczek GT na gril... PW
A ten soniak się przewinął przez moją Ibizę (pożyczone na 2 tyg), dźwięk przyzwoity. O niezawodności Ci nic nie powiem bo miałem je tylko 2 tyg, wszak jakościowo wydaje mi się lepsze od JVC.