[quote="gwozdz"]Ja dzisiaj latałem po nowo otwartej drodze ekspresowej S-5 :cool2:
Jest szał aczkolwiek w jednym miejscu jest wybój i trochę podrzuca auto przy większych prędkościach :crazy:[/quote]
Do Gniezna dojechałeś też się będę musiał wybrać na s5
[quote="krzychu20"]Mnie się dzisiaj niechcący zakręciło pod 5 tys na 3-cim biegu [/quote]
czasem trza dać po garach ja jakoś tak zacząłem znów jeździć zwłaszcza od tego niedzielnego grilla, ale tam na miejscu z pasażerką to raczej grzecznie nie przyprawiając o stresy
[quote="Tony"]narazie pomysł ale bardzo konkretny[/quote]
sam jestem ciekawy jak to wygląda
Ja przeważnie jeżdżę na drugą stronę s8 ale tam lypa,ostatnio dobił mi przód :butcher:
dopiero obwodnica wyszkowa jest ok
To był mój pierwszy raz :crazy:
Nie wiedziałem ze tak potrafi ciągnąć w okolicy tych obrotów :blush2:
Ale z baku pewnie tez pociągnęłoby przy takiej jeździe :closedeyes:
Kobite musiałem wyprzedzić bo jechała strasznie wolno i niemalże środkiem drogi :glare: a na tyłku siedziała mi honda :crazy:
Ostatnio zmieniony 07 cze 2012, 21:50 przez krzychu20, łącznie zmieniany 1 raz.
Tony ok ja tylko w sobotę jestem jakoś w dzień zajęty bo jest 5 rocznica śmierci mojej siostry i na cmentarz pojedziemy i potem jakiś obiad u babci, ale jak coś to chętnie sie spotkam
[quote="murzyn"][quote="Tony"]narazie pomysł ale bardzo konkretny[/quote]
sam jestem ciekawy jak to wygląda
Ja przeważnie jeżdżę na drugą stronę s8 ale tam lypa,ostatnio dobił mi przód :butcher:
dopiero obwodnica wyszkowa jest ok [/quote]
moze jakis spocik przejazd
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="krzychu20"]Mnie się dzisiaj niechcący zakręciło pod 5 tys na 3-cim biegu :blush2:[/quote]
Taa niechcacy :rotfl:
Ja jak kiedys ojca polówa jechałem to tez do 5tys dociagłem ale na 2 to wciskało w fotele dosłownie i kola piszczały oj długo To jedyny raz kiedy w takie katowanie sie bawiłem na codzien jezdze spokojnie. Dziwi mnie jedno silnik w jego polo jest juz wyjechany bo mlodzik jakis go katował i na wolnych kontrolka oleju swieci po nagrzaniu, ogolnie olej po ebnietej uszczelce pod glowica nie wymieniony (duzo płynu w nim bylo jak auto bylo kupione) sprezanie ma na 12 bo sprawdzałem i niesamowite kopyto (lepsze od mojej polówki) spotkał sie ktos z taka anomalia? bo ja jeszcze nigdy :scratch:
[quote="Tony"]moze jakis spocik przejazd [/quote]
czemu nie
a jeszcze jak bym zadobył przepływkę (bo tnie mnie niemiłosiernie :angry2: ) to tym bardziej chętnie :crazy:
[quote="murzyn"][quote="Tony"]moze jakis spocik przejazd [/quote]
czemu nie
a jeszcze jak bym zadobył przepływkę (bo tnie mnie niemiłosiernie :angry2: ) to tym bardziej chętnie :crazy:[/quote]
ale oczywiscie niejakies wariactwa.tak normalnie zgodnie kd
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4