Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

To napewno on ;D

Przypominam ze jutro światowy dzień bez stanika! ;p
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

wracając do sprawy "moich" bbsów, napisałem do gościa emaila w sprawie innej aukcji.. odpisał... poprosze go znowu o dane do wpłaty i zobaczymy co będzie, czy dane będą takie same..
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Ciśnij na pały i tyle, bo widać że wali w uja, tu nie ma czasu załatwić się nie odzywa, a tu nagle odpowiada od razu i ok wszystko jest, pewnie będzie znów wzorowy kontakt do czasu jak dostanie kasę po czym się urwie :banghead:
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

wiem,wiem. No ale mówie że sie dowiadywałem że niby prokuratura umorzy sprawe bo kwota za niska :/ . Ale warto spróbować. Zaraz mu powiem żeby podał nr to ja zadzwonie i wtedy mu pocisnę :)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

KondzioR. weź chłopie załatw w końcu tą sprawę bo trujesz dupę już tydzień i codziennie czytam to samo. Codziennie piszesz ze jutro idziesz i tak nie idziesz. Nie wiem czy w uja walisz czy o drogę pytasz :doh:
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

dałem mu czas do poniedziałku, czyli wczoraj. Ale mówiłem Wam że sie zatrułem i nie mam jak. W tym tyg. na pewno ogarnę tą policję, a to nie jest sprawa że zachodzisz 15min i po sprawie..
Ostatnio zmieniony 29 maja 2012, 18:51 przez KondzioR., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

też nie jest to sprawa ze nie idzesz i nie robisz nic ! jak by miał wysłać wysłał by wcześniej. ale dobra więcej nic nie mówie....
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ja wiem że on już ich nigdy nie wyśle, zgłosze tą sprawe na 100%. a tak serio to wina daro87, to on dał linka do tych BBS'ów w mega promocji :D
oczywiście taki żarcik mały,
Pozdrowienia dla Darka :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

A jak Ty to kupiłeś tak na pałe czy przez allegro?? jak przez drugie to normalnie kasę idzie odzyskać, koleżanka z klasy za 159zł torebkę kupiła i to samo miała co Ty , poszła na policję z korespondencją ze sprzedawcą plus zgłoszeniem do allegro i allegro jej siano na konto oddało, a 250zł to już przestępstwo, nie wykroczenie za mandat. Ja bym cisnął typa niczym komornik, tak jak cisnąłem gościa od kompa co ode mnie brał i też kręcił, dorwałem i było kasa do łapy i job done
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ogłoszenie na tablicy było, napisałem, na drugi dzień fotki podesłał, negocjacje,gadanie itp. no i zamówiłem, kuriera mu ogarnąłem i kontakt sie urwał .. za błędy sie płaci, wiadomo..
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

KondzioR.
napisz do tablica.pl może pomogą Ci w kontakcie z gościem i zablokują mu konto czy coś
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="kolo"]KondzioR.
napisz do tablica.pl może pomogą Ci w kontakcie z gościem i zablokują mu konto czy coś[/quote]
Ja mam jego wszystkie dane, nr konta, link do jego aukcji. Na razie nie chce żeby mu blokowali konto, bo przyda mi sie to na policji. Może jakoś jego IP namierzą czy coś.. Jednak ja bym mieć te BBS'y w garażu niż te 250zł :/
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Kurde Łysy wbił własnie i dowiedziałem się, że dziś ostatni dzień w robocie jest i ucieka do UK :cry:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

o to najs bomba
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

to tam jest uj koleś z matura to bzdura przylazł i opowiada jak w burdelu był i co robił, leże na blacie z beki :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”