ale ja suróweczki lubię bardzo najlepszy kebab póki co jest na kredytowej, pewnie też jest daleki od oryginału, ale tam dorzucają świeże warzywa i ser feta do baraniny - palce lizać
i generalnie każde zagraniczne danie jest przerabiane pod Europe/kraj, weźmy np takiego chinola, gdzie każde danie smakuje jak polski obiad od mamy
Dumle, szowinizm w czystej postaci. Zawsze mnie strasznie bawi strach w oczach mezczyzn jak rozpoczynam parkowanie rownolegle i mieszcze sie prawie na styk
polakotek
a tam szowinizm, bardziej stereotyp moja kobieta dziś tak zaparkowała że drzwi wgięła w potrafi wjeżdżać w takie miejscówki gdzie sam miewam problemy
Kolo nie wazne jaki samochod, zreszta moje Polo akurat jest kiepskie do parkowania, bo ma slaby promien skretu i z tej okazji nauczylam sie wszedzie wjezdzac tylem.
polakotek
no jak nie:D prosze Cie o czym Ty mowisz mam 6N i wiem jak się tym jeździ a zwłaszcza parkuje w wawce jak w niej siedze to widze tylna i przednia tablice rejestracyjna na raz wszystko ścięte jak siekierą takze łatwiutko sie tym parkuje
to chyba raczej TY nie wiesz o czym mowisz, czytaj uwaznie moje posty i odpowiadaj na to co w nich jest napisane, a nie jak zwykle nie na temat nigdzie nie napisalam o tym co widze, a jedynie o tym, ze moje Polo jest po prostu malo zwrotne, nie wiem czy we wszystkich tak jest, no ale moje tak ma, no i mam porownanie, bo Polo nie jest jedynym autem ktorym jezdze/jezdzilam