Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

a w moto pewnie nie zchodzi poniżej 9k
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

hehe nie no jakby nie schodziło poniżej 9k to bym musiał jeździć tylko na jednym biegu :D
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

dobra, pomóż lepiej znaleźć jakiś dobry gadżet na kawalerski :D
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

A ja wracam do domu. Udało się zdąrzyć na wcześniejszy pociag. Czacha obcieta więc czuje się jak normalny człowiek.
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ty skinie, zostawiłeś chociaż pejsik? :D ja jutro idę na golenie
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Dobry dzień dziś nawet :) naprawiłem pilota mam ori dalej :yahoo: oddałem ten gówniany zamiennik i pojechałem do aso samsunga i za 30zł wydłubali płytę główną ze starego pilota i złożyli do kupy w nową obudowę i job done :grin: poza tym 9N odebrana i śmiga, nic poza świecami nie wyszło więcej, przepłukali jeszcze układ paliwowy i sprawdzili i nic kompletnie, kij będę jeździł dalej i zobaczymy czy jaj żadnych nie będzie. Zastanawiam się czy nie zatankować tego nowego shella fuelsave czy jak to tam idzie, ojciec zalał do golfa i o ok 2 litrów spalanie mu spadło :shock:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="dumle"]ty skinie, zostawiłeś chociaż pejsik? [/quote]
hehehe, na lyso się nie gole :D łysy byłem tylko w czasie jak byłem w wojsku. bardzo praktyczna fryzura.

[quote="MiSiEk-GDA"]poza tym 9N odebrana i śmiga, nic poza świecami nie wyszło więcej, przepłukali jeszcze układ paliwowy i sprawdzili i nic kompletnie, kij będę jeździł dalej i zobaczymy czy jaj żadnych nie będzie. Zastanawiam się czy nie zatankować tego nowego shella fuelsave czy jak to tam idzie, ojciec zalał do golfa i o ok 2 litrów spalanie mu spadło [/quote]
miło słyszeć że autko sprawne. za to Fiacior zaczyna się psuć. kurna, nie miał lepszego momentu. zawsze jak człowiek jest bez kasy i nie ma czasu robić auta.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="czaja"][quote="dumle"]ty skinie, zostawiłeś chociaż pejsik? [/quote]
hehehe, na lyso się nie gole :D łysy byłem tylko w czasie jak byłem w wojsku. bardzo praktyczna fryzura.

[quote="MiSiEk-GDA"]poza tym 9N odebrana i śmiga, nic poza świecami nie wyszło więcej, przepłukali jeszcze układ paliwowy i sprawdzili i nic kompletnie, kij będę jeździł dalej i zobaczymy czy jaj żadnych nie będzie. Zastanawiam się czy nie zatankować tego nowego shella fuelsave czy jak to tam idzie, ojciec zalał do golfa i o ok 2 litrów spalanie mu spadło [/quote]
miło słyszeć że autko sprawne. za to Fiacior zaczyna się psuć. kurna, nie miał lepszego momentu. zawsze jak człowiek jest bez kasy i nie ma czasu robić auta.[/quote]
Zrób co trzeba i sprzedaj chociażby za 80% ceny.. bo zaraz następne koszta pójdą. .
Obrazek
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

jutro 10.. matki boskiej pienieznej i zwolnienia :crazy:
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="Adrian_Malbork"]Zrób co trzeba i sprzedaj chociażby za 80% ceny.. bo zaraz następne koszta pójdą[/quote]
no wiem. tylko zakup nowej fury musze przedyskutowac z kobitą. jakoś trzeba ogarnąć kase na kolejne autko. a wiadomo że trzeba będzie dołożyć. poza tym rejestracja, OC i pakiet startowy, to troszkę się zrobi kasiorki.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="xdavvex"]i zwonienia [/quote]
i czego??????
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

A ja jutro jadę tłumiki zakładać :)
Tylko gość mnie dziś niemiło zaskoczył.. miało być 280zł za Asmeta (środek + tył) z robocizną a dziś jak zadzwoniłem to krzyknął 350zł.. nie wiem skąd,albo mu się poje...ło albo będę go musiał naprostować.
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

[quote="czaja"][quote="xdavvex"]i zwonienia [/quote]
i czego??????[/quote]
jutro żegnamy sie z robotą - wszyscy. niby :D ja wracam już w piątek do tej samej nowej firmy.
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="pawellini"]Tylko gość mnie dziś niemiło zaskoczył.. miało być 280zł za Asmeta (środek + tył) z robocizną a dziś jak zadzwoniłem to krzyknął 350zł.. nie wiem skąd,albo mu się poje...ło albo będę go musiał naprostować[/quote]
a masz tłumiki? czy w zakładzie kupujesz?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="xdavvex"]jutro żegnamy sie z robotą - wszyscy. niby ja wracam już w piątek do tej samej nowej firmy.[/quote]
hehe, poprawiłem bo zgubiłeś literke L.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”