Ja dziś mam zamiar pojechać nad stawik z wędką [/quote]
to masz cierpliwosc ja raz byłem na rybach i wedka ocos sie zaplątała .zuciłem ten sport w ciortu
Ostatnio zmieniony 03 maja 2012, 13:07 przez Tony, łącznie zmieniany 1 raz.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZ
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi,6n2 gti ,Golfik 4 ,9n 1.9TDI
Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2.Hyundai I 30 1.4., Obecnie Octavia 1.5TSI
No i mamy wstyd na całą Europę jeszcze niech puszczą hymn w wykonaniu pani Górniak.[/quote]
Ja wiem czy taki wstyd ?? oglądałeś wszystkie te piosenki ?? tam za bardzo nie było co wybierać... co zmęczone Wilki gejowski Feel czy nie wiem co jakieś mc nawijający słowotokiem. Jedynie jeszcze z jajem pośmiać się można było to z tych górali czy poparzonych kawą albo otto mi nawet podeszło. Generalnie to ma być moim zdaniem piosenka prosta i łatwa co wpada w ucho i nieskomplikowane słowa ma do zapamiętania, że jak kibic po paru browarach będzie miał humor będzie drzeć mordę w rytm tego przeboju hehe, no a tu nie powiesz że to nie jest proste i śmieszne?? Dodatkowo przykład daleko nie szukany: http://muzyka.interia.pl/pop/news/eurow ... 1770062,50
Konkurs Eurowizji i babcie też robią karierę :crazy: , zresztą co tu mieć pretensję ludzie sami wybrali więc chyba im się widziało ja tam mogę po kilku piwach i babcine hity śpiewać jak i disco polo idzie tolerować
[quote="webak"]A myślisz ze teraz wyjdą z grupy ? [/quote]
jak to mówią: nadzieja matką głupich ale każda matka swoje dzieci kocha hehe. Jedyny szacun co mam to, że Murawski będzie grał, brat mojego kumpla z podstawówki i jemu będę na bank kibicować, bo w porządku gość i pamiętam go jeszcze z podstawówki za dzieciaka i z osiedla
[quote="xdavvex"]Pozdrawiamy z Barmazem ze Ślesina! piwo sie leje, gril sie robi, życ nie umierać:)[/quote]
bawcie sie dobrze
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZ
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi,6n2 gti ,Golfik 4 ,9n 1.9TDI
Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2.Hyundai I 30 1.4., Obecnie Octavia 1.5TSI