Witam mam takowe pytanko czy Pompę Vacum jeśli ma nieszczelny jeden z grodźców czy da się jakoś naprawić a jeśli sie nie da to proszę poradźcie mi jak wybrać coś na allegro żeby nie żałować
Moja obecna Pompa to BMF 038145209A
Proszę o wszelkie porady w tym temacie ?
Bry a teraz ja dupsko podniosłem, coś bym pogrzebał ale sąsiedzi mnie zjedzą przy kościelnym :talkative: trzeba się ukryć.
Wszystkim co jada do Ślesina życzę sytej zabawy :crazy:
No co wy chcecie tu dzisiaj siedzieć i klepać :aniolek: bez przesady pogoda spoko na pomorzu no to wychylylybymy :piwo: tylę że bez przesady to my będziemy za nich :victory:
No są poszukiwania nie spieszy mi się :vinsent: kupie to co mnie zadowoli proste....a jak wam sie nie podoba no to sory bardzo musicie sie uporac sami z problemikiem
BTW udanego zlociku i wogóle bawcie sie dobrze i bez zbędnych excesow :blush2: tak co dziadkiem nie zostane haha :crazy:
[quote=""Czołg GT""]No co wy chcecie tu dzisiaj siedzieć i klepać :aniolek: bez przesady pogoda spoko na pomorzu no to wychylylybymy :piwo: tylę że bez przesady to my będziemy za nich :victory:[/quote]
Jutro zaczynam maraton matur, trzeba by coś przeczytać mądrego :crazy:
:hello:
Ludzi widzę wszystkich wywiało na Ślesin, tylko sami modzi co nie jechali siedzą hehe. Macie pośmiejcie się, co magazynierzy robią, by zabić nudę w pracy http://www.youtube.com/watch?v=s4K3W0rL ... r_embedded